Došlo k oznámení Trine 5: A Clockwork Conspiracy. Pokračování oceňované plošinovky vyjde v létě
i Zdroj: Frozenbyte / THQ Nordic
Trine 5: A Clockwork Conspiracy Novinka Došlo k oznámení Trine 5: A Clockwork Conspiracy. Pokračování oceňované plošinovky vyjde v létě

Došlo k oznámení Trine 5: A Clockwork Conspiracy. Pokračování oceňované plošinovky vyjde v létě

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

13. 4. 2023 08:00

Čtvrtý díl puzzle plošinovky Trine si od nás vysloužil moc pěkné hodnocení, autorům zkrátka nechybí dobré nápady, které sérii posouvají správným směrem. To samé snad bude platit také pro nově oznámené pokračování.

Reklama

  • Pátý díl série Trine vyjde v létě, konkrétní termín zatím nebyl zveřejněn
  • Vrátí se notoricky známé postavy
  • K dispozici jsou první záběry

Studio Frozenbyte se zcela bez varování vytasilo s oznámením pátého dílu s podtitulem A Clockwork Conspiracy. Na scénu se vrátí staří známí, tedy kouzelník Amadeus, zlodějka Zoya a rytíř Pontius. Na jejich další patálie poukazuje první trailer.

Autoři hru chtějí opět výrazně posunout, pokračování dle jejich slov nabídne epický zážitek, který by měl být bohatý po vizuální i obsahové stránce. Všeho evidentně bude více než v předešlých hrách, což platí pro úrovně, hádanky a potyčky s nepřáteli.

Plošinovka samozřejmě znovu naservíruje lokální i online mutiplayer, do něhož se mohou zapojit až čtyři hráči, hru si však vychutnají i vlci samotáři. Vývojáři si v pátém dílu vyzkouší nové herní mechanismy, například adaptivní obtížnost, která se bude týkat soubojů i hádanek. Změn se dočká i soubojový systém a možnosti ohledně progrese postavy.

Trine 5: A Clockwork Conspiracy dorazí někdy v létě na PC a konzole PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series, Xbox One a Nintendo Switch. Konkrétní termín vydání zatím neznáme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama