Dokážete se ovládnout? Za pár dní vychází Too Hot to Handle 2 na Android i iOS
i Zdroj: Netflix / Too Hot to Handle 2 press kit
Mobilní hraní Novinka Dokážete se ovládnout? Za pár dní vychází Too Hot to Handle 2 na Android i iOS

Dokážete se ovládnout? Za pár dní vychází Too Hot to Handle 2 na Android i iOS

Jakub Fišer

Jakub Fišer

11. 7. 2023 13:10 2

Interaktivní seznamovací hry mají celkem hlubokou historii. Nyní jich však nejvíce obsloužíte přímo v internetovém prohlížeči, anebo přes mobilní telefon či tablet. Vývojáři z Netflix Games oznámili, že již za pár dní dorazí druhá herní adaptace pořadu Too Hot to Handle.

Reklama

  • Už příští týden zamíří na mobilní telefony druhý díl Too Hot to Handle
  • Ve hře se objeví i vítězka první řady, modelka Chloe Veitch

Ve hře Too Hot to Handle 2 se zmocníte role vlastní vytvořené postavy a budete se snažit „přežít“ na milostném ostrově a najít si ideálního partnera. Chybět nebude virtuální asistentka Lana, ale zapojí se i lidská postava coby guru lásky. Autoři totiž do hry obtiskli postavu Chloe, vítězky první série z roku 2020.

V reality show Too Hot to Handle, kterou produkuje společnost Talkback a vysílá ji Netflix, se potká 14 účastníků: 7 mužů a 7 žen. Soutěžící stráví čtyři týdny na tropickém ostrově, v luxusním resortu, mají však zakázáno navazovat milostné vztahy, líbat se, onanovat a podobně. Pokud jednu z podmínek poruší, strhnou se jim body, ze kterých se následně vypočítává jejich výhra na konci.

Mobilní hra Too Hot to Handle 2 dorazí na Android i iOS už za pár dní, konkrétně 20. července 2023. Titul bude zdarma, jako první díl, ale pouze pro předplatitele streamovací služby Netflix.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama