Do MultiVersus se možná chystá největší z největších memů - Big Chungus
i Zdroj: Warner Bros. / Polygon
MultiVersus Novinka Do MultiVersus se možná chystá největší z největších memů - Big Chungus

Do MultiVersus se možná chystá největší z největších memů - Big Chungus

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 8. 2022 07:58

Uživatel Twitteru Andrew Marmo upozornil na skutečnost, že se v databází ochranných známek Evropské unie objevil nový, zajímavý záznam studia Warner Bros. To si zaregistrovalo podobu populárního memu Big Chungus pro využití mimo jiné v herním softwaru. I když v registraci MultiVersus není přímo zmíněn, celkem logicky se nabízí.

Reklama

  • Studio Warner Bros. si u EU zaregistrovalo Big Chungus pro využití ve hrách

Mem Big Chungus vzešel z kreslené pohádky Elmer Fudd's Restful Retreat z roku 1941, vycházející v rámci cyklu Looney Tunes. V něm zlomyslný Bugs Bunny škodí původní variantě postavy  Elmera Fudda a v jednom konkrétním momentě Fudda zesměšňuje tím, že na sebe na pár snímků vezme značně obézní podobu. Kde se později vzalo spojení s označením Big Chungus už se můžeme jen domnívat, v současnosti jde ale o jeden z nejpopulárnějších popkulturních memů.

Jeho existenci navíc uznává i samo studio Warner Bros., které robustního ušáka obsadilo do mobilního titulu Looney Tunes World of Mayhem, čímž se v podstatě stal oficiální součástí univerza. 

V ansámblové bojovce MultiVersus se navíc už dříve objevila postava vycházející z internetové kultury memů. Konkrétně jde o Shaggyho z animovaných seriálů Scooby Doo, který na sebe ve hře bere podobu internetového Ultra Instinct Shaggy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama