Do bezplatné střílečky XDefiant dorazila první sezóna
i Zdroj: Ubisoft
XDefiant Novinka Do bezplatné střílečky XDefiant dorazila první sezóna

Do bezplatné střílečky XDefiant dorazila první sezóna

David Bernard

David Bernard

3. 7. 2024 16:45

Free-to-play akce XDefiant obdržela nový obsah. Během včerejšího dne byla spuštěna první sezóna, která přináší novou frakci, herní mód Capture the Flag, tři nové mapy, zbraně, vylepšený ranked mód a kupu kosmetických předmětů.

Reklama

  • XDefiant obohatila první sezóna
  • Těšit se můžete např. na novou frakci, herní mód Capture the Flag, tři nové mapy a vylepšený ranked mód

Free-to-play akce XDefiant, která po několika odkladech dorazila 21. května, obdržela během včerejšího dne obsahovou aktualizaci v podobě spuštění první sezóny. Hráči se mohou těšit na novou frakci jménem GSK, jejíž postavy mohou využívat například tzv. Flashshield (balistický štít) či Shock Wire (elektrický drát), který po překročení na chvíli paralyzuje protivníka. První sezóna přinese i tři nové herní mapy. První z nich je Clubhouse a přístupná je hned od prvního dne. Druhou mapou je Daytona, která se inspiruje automobilovými závody. Třetí mapa nese název Rockefeller a stejně jako Daytona dorazí až v průběhu sezóny (všechny mapy jsou dle hráčů dostupné, ale dle diskusních fór se jedná o chybu).

Pokud XDefiant aktivně hrajete, jistě oceníte i přídavek v podobě nového režimu Capture the Flag. Jak již název napovídá, znepřátelené týmy se budou snažit ukořistit vlajku soupeře a dopravit ji do své základny. Těšit se můžete i na nový battle pass, který v bezplatném segmentu nabídne např. útočnou pušku LVOA-C či upilovanou brokovnici pro sekundární slot. Pro milovníky grindu si tvůrci připravili nové mastery levely pro zbraně, a to Titanium Violet (level 4), Titanium Azure (level 5) a Titanium Prisma (level 6). Kompetitivní hráči se mohou pustit do vylepšeného ranked módu, který nabízí exkluzivní odměny. Free-to-play střílečka XDefiant je dostupná na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Vydání bezplatné akce XDefiant se připomíná startovní upoutávkou
i Zdroj: Ubisoft

Vydání bezplatné akce XDefiant se připomíná startovní upoutávkou

Již 21. května se dočkáme vydání bezplatné multiplayerové FPS akce XDefiant, která vzniká pod křídly společnosti Ubisoft.…

18. 5. 2024 12:00
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama