Dle úniku se v MultiVersus objeví i Scorpion, Joker, Godzilla, nebo populární trenér Ted Lasso
i Zdroj: Vlastní koláž / HBO / Apple TV+ / Warner Bros. / NetherRealm
MultiVersus Novinka Dle úniku se v MultiVersus objeví i Scorpion, Joker, Godzilla, nebo populární trenér Ted Lasso

Dle úniku se v MultiVersus objeví i Scorpion, Joker, Godzilla, nebo populární trenér Ted Lasso

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

30. 5. 2022 10:03

V příspěvku na Redditu se objevil nový balíček spekulací o připravované bojovce vydavatelství Warner Bros. od uživatele, který stál za původním leakem, že hra vůbec vzniká. V seznamu je řada celkem očekávaných postav včetně Jokera, Ricka a Mortyho, jiná jména ale překvapí a pokud jsou pravdivá, chystají autoři skutečně velmi pestrý ansámbl.

Reklama

  • Do MultiVersus se prý chystá Joker, Godzilla, Daenerys, Zlá čarodějnice ze Západu i Ted Lasso
  • Za únikem stojí uživatel, který dříve předčasně odhalil hru samotnou

Dle u/hugeleakeractually se vedle dosud potvrzené party hrdinů (Harley Quinn, Tom & Jerry, Bugs Bunny nebo třeba Arya Stark) ve finální fáze vývoje nachází více než deset dalších bojovníků. Harley Quinn doprovodí Joker a Raven, Shaggy se dočká Scooby-Dooa, Arya Stark se zase může střetnout s Daenerys Targaryen nebo Ohařem. Do arény ale prý brzy zavítá i Godzilla, Zlá čarodějnice ze Západu (Čaroděj ze země Oz), basketbalista LeBron James nebo Gizmo z Gremlins.

Vedle toho se z původního úniku stále počítá s Johnnym Bravo a Fredem Flinstonem. Problém je ale prý s licencemi Mad Max, kde dochází k blíže nespecifikovaným průtahům s licencemi, a Harry Potter, kde údajně dost možná k dohodě vůbec nedojde a postavy se ve hře zatím neobjeví.

Asi nejzajímavější je seznam hrdinů, na kterých se dle u/hugeleakeractually teprve pracuje. Mezi nimi najdeme Scorpiona z Mortal Kombat, velmi žádaného hrdinu Ben 10, nebo zatím asi nejkurióznější jméno - fotbalového trenéra Teda Lasso ze stejnojmenného komediálního seriálu. Humorná, ale dobrosrdečná postava Jasona Sudeikise se sice objevuje na Apple TV+ a vznikla pro NBC Sports, Warner Bros. se ale podílí na produkci.

Šílený trailer láká na MultiVersus, v červenci proběhne otevřená beta
i Zdroj: DC / YouTube

Šílený trailer láká na MultiVersus, v červenci proběhne otevřená beta

Loni odhalená divoká bojovka MultiVersus se pomalu začíná rýsovat. Free-to-play šílenost, ve které si dají do nosu postavy…

17. 5. 2022 10:56

Připomínáme, že stále jde o nepotvrzený únik, byť jeho autor patří k věrohodným. MultiVersus v červenci přinese otevřenou betaverzi. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama