Dle Nintenda byly první Switche kradené
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dle Nintenda byly první Switche kradené

Dle Nintenda byly první Switche kradené

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 2. 2017 16:59 3
Reklama

Tak zřejmě houby šťastlivec a chyba pošty či obchodníka, ale pravděpodobně kradená série několika málo konzolí Nintendo Switch stojí za prvotními ukázkami toho, co se mezi ostatní (a po právu poctivé) hráče dostane až 3. března. Alespoň tak to prezentuje samotné Nintendo, které se k prvotním únikům informací vyjadřuje a které nyní již aktivně podniká právní kroky nutné pro nápravu vzniklé situace.

Potěšit nás na jednu stranu může fakt, že co jsme měli možnost spatřit (viz například tato zpráva), bylo zaručeně pravé a nejedná se o náročně vyvedené podvrhy. Na druhou stranu na sebe však tito vybraní „šťastlivci“ zbytečně upozornili a s největší pravděpodobností jsou již stíháni. Nintendo totiž prohlašuje, že uniklé konzole (přesnou cifru nikdo nespecifikoval) jsou dílem několika málo zaměstnanců nejmenovaného amerického obchodního řetězce. Jedna z těchto konzolí navíc byla protiprávně prodána dále. Zainteresovaní zaměstnanci společnosti nicméně byli identifikováni, zbaveni funkce a obviněni, tedy konec dobrý, všechno dobré a ponaučení pro příště je jasné ­– krást se zkrátka nemá. A jestli je obecně něco ještě hloupějšího než krádež samotná, tak je to určitě chlubení se zbožím na internetu a snaha jej ještě následně zpeněžit.

Tak jako tak na další videa a na konečné zážitky samotných hráčů s hrami nezbývá než čekat. Z nedávných zpráv pak už můžeme jen připomenout čerstvou novinku tu, že Nintendo mění pravidla digitální distribuce a zakoupené tituly se již budou vázat na uživatelské účty, nikoli na samotný hardware.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama