Šťastlivec obdržel Switch o dva týdny dřív
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šťastlivec obdržel Switch o dva týdny dřív

Šťastlivec obdržel Switch o dva týdny dřív

Pavel Makal

Pavel Makal

17. 2. 2017 09:27 3
Reklama

Nintendo Switch se po dlouhých průtazích a tajnostech již velmi brzy objeví na pultech obchodů. Start nové konzole od japonského výrobce je stanoven na 3. března a už příští sobotu si i vy budete moci tuhle hračku osahat na předváděcí akci v Praze. Jsou ale i tací, kteří se s novým zařízením mohou mazlit již nyní. A nemáme tím na mysli jen zaměstnance Nintenda.

Uživatel diskuzního fóra NeoGAF s přezdívkou hiphoptherobot se na internetu pochlubil, že mu nejmenovaný obchodní řetězec zřejmě vinou interní chyby zaslal předobjednaný Switch s dvoutýdenním předstihem. Jsou-li jeho slova pravdivá a ke konzoli se nedostal nějakým méně poctivým způsobem, vypadá to, že obchodní partnery Nintenda čekají v nejbližší době perné chvilky při vysvětlování.

Jestliže se ale na Switch těšíte, určitě oceníte ochotu, s jakou hiphoptherobot přistoupil na žádost kanálu FloKO, aby natočil unboxing video. Kromě toho, že předvedl obsah balení, totiž šťastný majitel natočil i zapojování dokovací stanice, a hlavně pohyb v uživatelském rozhraní konzole. Můžete se podívat na podobu menu a jeho obsah, nastavení zvuku, obrazu a tak dále. Systém vypadá poměrně přívětivě a nutno říct, že ačkoli ke Switchi zatím přistupujeme s chladnou hlavou, už se těšíme, až si jej budeme moci sami vyzkoušet.

Ukázek her se bohužel ve videu nedočkáte, protože ačkoli samotná konzole dorazila v předstihu, herní tituly nejspíš dodrží správný termín. Umíme si tedy představit tu frustraci, kdy sice máte novou konzoli, ale následující dva týdny se můžete maximálně probírat svižným a pohodlným základním menu. Hiphoptherobot uvedl, že i přes lákavé finanční nabídky nehodlá konzoli prodat, protože by se nerad vystavil právním postihům ze strany Nintenda. Jak se vám balení Switche a samotná konzole líbí? Těšíte se na ni? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama