DLC The Lake House pro Alan Wake 2 se představuje v děsivé ukázce
i Zdroj: Remedy
Alan Wake 2 Novinka DLC The Lake House pro Alan Wake 2 se představuje v děsivé ukázce

DLC The Lake House pro Alan Wake 2 se představuje v děsivé ukázce

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Letošní Halloween budete moct oslavit společně s hrou Alan Wake 2. Tvůrci z Remedy totiž představili ukázku z chystaného rozšíření.

Reklama

  • DLC The Lake House se odehrává ve výzkumné stanici Lake House
  • Nebudete hrát za Alana, ale agentku FBC Kiran Estevez
  • Konkrétní datum vydání není známe, ale mělo by jít o říjen

K představení druhého rozšíření Alan Wake 2: The Lake House došlo v rámci akce State of Play. V krátkém teaseru jsme si potvrdili, že se opět vrátíme do Bright Falls, konkrétně do výzkumné stanice FBC Lake House, místa, které známe už z prvního dílu.

Konkrétní detaily zatím nejsou známé, ale je jisté, že místo Alana Wakea budete tentokrát hrát za Kiran Estevez, agentku FBC, jejíž příběh se odehrává paralelně se samotnou hrou. Půjde tedy o zajímavé rozšíření pohledu na místní události. Došlo zde totiž ke katastrofální události, při níž se v důsledku neuvážených experimentů střetla realita s Temnotou.

The Lake House je jasně propojen s další významnou sérií od Remedy, Control, jako součást takzvaného Remedy Connected Universe (který bude nyní po dohodě s Annapurna Pictures rozšířen i do filmu a televize). Samotné DLC dorazí v říjnu, konkrétní datum ale zatím není známé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama