Disney a Marvel oznamují na září vlastní herní prezentaci. Ukáže si i debut studia Amy Hennig
i Zdroj: NetEase
Novinka Disney a Marvel oznamují na září vlastní herní prezentaci. Ukáže si i debut studia Amy Hennig

Disney a Marvel oznamují na září vlastní herní prezentaci. Ukáže si i debut studia Amy Hennig

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 8. 2022 08:45

Ještě předtím, než se dočkáme případné letošní konference PlayStationu, kde by třeba mohla přijít na přetřes ukázka druhého Spider-Mana, přichází majitel Marvelu s vlastní akcí. Společnost Disney oznámila, že připraví Disney & Marvel Games Showcase, která se bude konat během D23 Expo 2022. Program akce, jejímž průvodcem bude člen YouTube kanálu Kinda Funny's Blessing, bude obsahovat digitální událost i živé osobní vystoupení.

Reklama

  • Součástí akce D23 Expo 2022 bude i herní prezentace Disney & Marvel Games Showcase
  • Vysílání proběhne 9. září od 22:00 středoevropského času
  • Dostane se na novou ukázku Disney Dreamlight Valley, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga nebo Marvel novinku od studia Skydance New Media

Showcase bude možné sledovat na platformách, jako je YouTube, Twitch, stejně jako na oficiálním facebookovém profilu Disney a Marvelu. Z našeho pohledu se přenos taktéž uskuteční 9. září od 22:00, takže jde současně i o volbu, která je k nám relativně přívětivá i v porovnání jiných západních akcí. Z obsahu tu uvidíme novinky od Disney & Pixar Games, Marvel Games, Lucasfilm Games nebo 20th Century Games.

Prostor pro odhalení dalšího obsahu dostanou podle popisu hry, jako je Disney Dreamlight Valley, odložené Marvel’s Midnight Suns nebo LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Pokud jde o studio Skydance New Media, které se pod vedením Amy Hennig také připojí, u něho je konkrétně v plánu odhalení nové hry ve spojení s Marvelem. Připomínáme, že tato hra tvořící debut studia byla prvně zmiňována už loni coby akční superhrdinská adventura. Druhým projektem Skydance, který se v září ale nejspíše vůbec neukáže, je letos ohlášená Star Wars hra ve spojení s Lucasfilm Games.

Ostatní firmy, které s licencemi Disney více či méně manipulují, takto zmiňovány nejsou. Ačkoli to tak není kompletně vyloučené, jeví se spíše nepravděpodobné, že bychom viděli: druhého Spider-Mana a Wolverina od PlayStationu, údajného Black Panthera nebo Star Wars Jedi: Survivor od EA, Indiana Jonese od studia Machine Games nebo údajně odložený remake KOTORu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama