Díky Netflixu míří na mobily hra Before Your Eyes. Jste připraveni stát se převozníkem lidských duší?
i Zdroj: Netflix
Mobilní hraní Before Your Eyes Novinka Díky Netflixu míří na mobily hra Before Your Eyes. Jste připraveni stát se převozníkem lidských duší?

Díky Netflixu míří na mobily hra Before Your Eyes. Jste připraveni stát se převozníkem lidských duší?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

27. 7. 2022 11:30

Netflix se snaží přinášet svým předplatitelům, mobilním hráčům do své nabídky kvalitní videohry. Týká se to i posledního příchozího titulu Before Your Eyes, který získal ocenění BAFTA za tematický přesah.

Reklama

  • Na telefony s Androidem a iOS přichází Before Your Eyes
  • Oceňovaná příběhová hra s dojemnou tematikou vyhrála několik prestižních ocenění
  • Zahrát si ji můžete prostřednictvím předplatného služby Netflix

Before Your Eyes vsadí hráče do role převozníka, který se snaží vyhledávat mezi svými “cestujícími” duše lidí, kteří prožili výjimečný život. Hra tedy vypráví hned několik životních příběhů inspirovaných skutečnými osobami. V rámci jednotlivých mini-příběhů můžeme sledovat přerod osobnosti či její úplný rozklad v závislosti na tom, co se nositeli duše přihodilo.

Vývojáři z GoodbyeWorld Games a Skybound Games si však nedali záležet pouze na příběhu (který získal několik ocenění), ale také na audiovizuální stránce. V traileru můžeme sledovat úžasně stylizovaný grafický kabátek s ojedinělým ozvučením. Na hráče také čekají důležitá rozhodnutí prováděná unikátní formou mrkání.

Jako u dalších titulů, které na mobilní platformy přichází přes Netflix, také Before Your Eyes bude dostupné pouze přes aplikaci Netflix. To znamená, že sám titul sice není zpoplatněný, musíte být ale předplatitelem streamovací služby Netflix.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama