Die by the Blade je slovenská bojovka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Die by the Blade je slovenská bojovka

Die by the Blade je slovenská bojovka

Radek Raudenský

Radek Raudenský

13. 10. 2020 09:03 7
Reklama

Vždy je pro nás velkou zprávou, když se na našem nebo slovenském území tvoří ambiciózní hra. Kingdom Come: Deliverance, Beat Saber nebo třeba Vikings – Wolves of Midgard. Vzhledem k našemu malému trhu můžeme být na tyto projekty hrdí, na obzoru se ale rýsuje další, nadějně vypadající projekt Die by the Blade.

Za vývojem stojí neobvyklá kombinace košického studia Triple Hill Interactive a japonského týmu Toko Midori, přičemž jako vydavatel funguje taktéž slovenský Grindstone. DbtB je bojovkou, která si klade za cíl opět posunout hranice kvality tohoto žánru. Vývojáři chtějí implementovat hlavně realistické animace, zvukové efekty a zajímavý příběh. Navíc bychom neměli čekat příliš dlouhé souboje – své protivníky můžeme skolit i jednou ránou.

Z traileru můžeme vidět, že Die by the Blade zaujme i oslnivou grafikou, které vládne práce se světlem. Hra, která duchovně navazuje na stařičkou sérii Bushido Blade, ale chce zaujmout více hráčů, proto Grindstone dnes spouští kampaň na Kickstarteru, a to hlavně z důvodu utvoření silné komunity, která studio podpoří v dalších projektech.

Vývojáři nepopírají, že hra by bez kampaně nevyšla. Vydání je naplánováno na příští rok, peníze z kampaně ale poputují na dalších rozšíření gameplaye a animací, popřípadě různých goalů. Pokud vás příběh a vývoj hry zajímá více, můžete se těšit na náš připravovaný rozhovor s vývojářem hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama