Diablo IV: Vessel of Hatred představuje nové regiony a herní systémy
i Zdroj: Blizzard Entertainment, Inc.
Diablo IV: Vessel of Hatred Novinka Diablo IV: Vessel of Hatred představuje nové regiony a herní systémy

Diablo IV: Vessel of Hatred představuje nové regiony a herní systémy

David Bernard

David Bernard

Diablo IV: Vessel of Hatred dorazí za necelé dva měsíce. Tvůrci se v nové upoutávce zaměřili na představení regionů a herních systémů. Dočkáme se i vytoužené funkce.

Reklama

  • Diablo IV: Vessel of Hatred představuje regiony a herní systémy
  • Čeká nás výprava do neprostupné džungle a vyprahlých kaňonů
  • V boji proti zplozencům pekla nám pomohou žoldáci
  • Těšit se můžete i na zbrusu novou kooperativní endgame aktivitu
  • Konečně se dočkáme i nástroje pro vyhledávání spoluhráčů
  • Expanze dorazí 8. října 2024

Již 8. října 2024 se dočkáme vydání první expanze pro čtvrté Diablo. Tvůrci během právě probíhajícího herního veletrhu Gamescom přispěchali s novou upoutávkou, která se zaměřuje na regiony a herní systémy.

Diablo IV: Vessel of Hatred nás zavede do divoké oblasti zvané Nahantu. Navštívíme prastarou džungli a rozlehlé kaňony, po kterých se prohání hordy pekelných zplozenců. Rozšíření nabídne celkem šest lokací. Čtyři z nich budou zasazeny do prostředí neprostupné džungle, dvě do oblasti vyprahlých skal. Bojem zocelené dovednosti si vyzkoušíme na nových typech nepřátel, a to tzv. “The Hollows”, “The Dregs” a “The Lacuni”. V cestě za likvidací démonů a jiné havěti nám pomůže čtveřice žoldáků, z nichž každý disponuje jinými schopnostmi a vlastním stromem dovedností. Milovníci endgame obsahu jistě ocení novinku v podobě kooperativní aktivity “The Dark Citadel”, která bude klást velký důraz na týmové hraní. Ideálního zážitku dle vývojářů docílíme v partě čtyř hráčů. Pokud se bojíte, že nenajdete spřízněnou duši, můžete být klidní. Tvůrci totiž představili i nástroj pro vyhledávání spoluhráčů, po kterém komunita již dlouhou dobu toužila. Diablo IV: Vessel of Hatred vychází 8. října 2024, a to na PC a současnou i minulou generaci herních konzolí.

Diablo IV představuje herní třídu Spiritborn
i Zdroj: Blizzard Entertainment

Diablo IV představuje herní třídu Spiritborn

Vydání Diablo IV: Vessel of Hatred, první expanze pro čtvrtý díl kultovní ARPG série, se nezadržitelně blíží. Tvůrci ze…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama