Diablo IV se v páté sezóně dočká porce zajímavého obsahu
i Zdroj: Blizzard Entertainment
Diablo 4 Novinka Diablo IV se v páté sezóně dočká porce zajímavého obsahu

Diablo IV se v páté sezóně dočká porce zajímavého obsahu

David Bernard

David Bernard

24. 6. 2024 19:00

Po omezený čas se od zítřejšího dne budete moci pustit do veřejného testování páté sezóny pro Diablo IV. Tvůrci si pro nás připravili novou roguelike aktivitu, ve které se postavíme vlnám pekelných monster. Těšit se můžete i na novou příběhovou linku a spoustu dílčích změn.

Reklama

  • Pátá sezóna Diablo IV přinese nový příběh, roguelike aktivitu a spoustu dílčích změn
  • Od zítřejšího dne se můžete pustit do veřejného testování
  • Tzv. Public Test Realm bude přístupný do 2. července 2024
  • Nadcházející sezóna nás připraví na příchod expanze Vessel of Hatred

Aktuálně probíhající čtvrtou sezónu si hráči Diablo IV poměrně pochvalují. Přepracované systémy spjaté s kořistí se ze strany komunity těší pozitivním reakcím a spousta fanoušků již vyhlíží první příběhovou expanzi s názvem Vessel of Hatred, která dorazí 8. října 2024. Pokud jste čtvrtou sezónu prošmejdili křížem krážem a máte chuť zkusit nový obsah, možná vás zaujme veřejné testování nadcházející páté sezóny. Tzv. PTR (Public Test Realm) bude dostupný již od zítřejšího dne a poběží do 2. července. Abyste se testování nového obsahu mohli zúčastnit, musíte Diablo IV vlastnit na PC, přesněji na platformě Battle.net. Pokud se testování zúčastníte a poskytnete zpětnou vazbu, tvůrcům hry zcela jistě pomůžete.

Diablo IV se v páté sezóně dočká porce zajímavého obsahu
i Zdroj: Blizzard Entertainment

V páté sezóně se dočkáme nové příběhové linky s názvem The Eyes of the Enemy, která se bude odehrávat v době po hlavním ději hry. Po dokončení nových příběhových úkolů se odemkne herní aktivita The Infernal Hordes, ve kterém se v časovém limitu budeme snažit porazit neúprosné vlny nepřátel. Eliminací jednotlivých vln získáme tzv. Burning Aether, měnu, skrze kterou půjde zpřístupnit silné zbraně a odměny. Pokud se skrze hordy pekelných nestvůr dokážete probít, bude na vás čekat výzva v podobě souboje s tzv. Fell Council (radou Padlých). Aktivita The Infernal Hordes bude využívat roguelike prvky, díky čemuž se znásobí její znovuhratelnost. Pátá sezóna pro Diablo IV prozatím nemá stanoveno datum vydání. Dá se nicméně očekávat, že kvůli vydání expanze Vessel of Hatred bude o něco kratší, než jak jsme byli doposud zvyklí. S novým obsahem dorazí i spousta dílčích vylepšení, díky kterým bychom se měli dočkat příjemnější hratelnosti. Na kompletní seznam přídavků a změn se můžete podívat zde. Diablo IV je dostupné na PC a současné i minulé generaci herních konzolí. Titul je součástí předplatitelské služby Xbox Game Pass.

Expanze pro Diablo IV obdržela datum vydání a příběhovou upoutávku
i Zdroj: Blizzard Entertainment

Expanze pro Diablo IV obdržela datum vydání a příběhovou upoutávku

V říjnu dorazí první rozšíření pro Diablo IV. Expanze nesoucí název Vessel of Hatred přinese nový region, herní třídu,…

9. 6. 2024 20:40
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama