Diablo Immortal zasáhla další chyba. Hráči nedostávají za plnění úkolů dostatek zkušenostních bodů
i Zdroj: Blizzard / Diablo Immortal press kit
Mobilní hraní Diablo Immortal Novinka Diablo Immortal zasáhla další chyba. Hráči nedostávají za plnění úkolů dostatek zkušenostních bodů

Diablo Immortal zasáhla další chyba. Hráči nedostávají za plnění úkolů dostatek zkušenostních bodů

Jakub Fišer

Jakub Fišer

15. 8. 2022 12:50 1

Diablo Immortal podle ohlasů hráčů trápí další nemilá chyba. Při plnění úkolů ve světě Diablo se občas stane, že hra přiděluje úspěšným hráčům až o 50 % méně zkušenostních bodů, než bývalo běžné.

Reklama

  • V Diablo Immortal se objevila další chyba, která hráčům znepříjemňuje zážitek
  • Zkušenostní body získána ze porážení určitých nepřátel nejsou akurátní
  • Podle některých hráčů se nahodile snižují až o 50 %

Hráči Diablo Immortal tuto chybu reportují na speciálním fóru na Redditu. Uživatel u/staplepies přináší rovnou celou analýzu. Pokud se nachází v aréně Shassar Oasis (nebo také Oasis of No Return), bojuje s třemi typy nepřátel, za které běžně dostával 48, 54 nebo 129 experience bodů.

Hráči v Diablo Immortal mají nečekaný problém. Nikdo s nimi nechce hrát
i Zdroj: Blizzard

Hráči v Diablo Immortal mají nečekaný problém. Nikdo s nimi nechce hrát

Systém mikrotransakcí, který Blizzard nastavil v Diablo Immortal, přináší další nepříjemnosti pro hráče. Rozdíl mezi hráči…

2. 8. 2022 12:30
1

Jenomže pak se začaly po porážení těch stejných nepřátel objevovat podivné hodnoty nabraných zkušeností: 42 bodů (namísto 54), 28 bodů (namísto 48) nebo 107 bodů (místo 129).

“Jak jsem se zmínil v příspěvku o tipech pro efektivní získávání XP, existuje chyba, která snižuje počet získaných XP za značnou část zabití. Zatím plně nerozumíme tomu, proč a kdy k tomu dojde. Zdá se, že se její četnost/dopad liší od prostředí a i v závislosti na denní době, ale zatím se nám nepodařilo odhalit žádný spolehlivý vzorec. Celkově však může způsobit dvouciferné procentní snížení XP, někdy až o 50 %,” uvádí u/staplepies na Redditu.

Problém je právě v oné příčině, kterou hráči bez vhledu do hry samotné nemohou odhalit. Snaží se proto upozornit na problematiku Blizzard. Ten doposud nijak nereagoval, na Redditu je však aktivní a tudíž je jen otázka času, než se k němu problém reportovaný hráči donese.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama