Diablo Immortal vyjde až v příštím roce
i Zdroj: Hrej.cz
Diablo Immortal Novinka Diablo Immortal vyjde až v příštím roce

Diablo Immortal vyjde až v příštím roce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 8. 2021 14:30

Diablo Immortal odhalené na BlizzConu 2018 po boku nepříliš šťastného prohlášení o rozšířenosti mobilů hlásí další zpoždění. Po natahovaném vývoji, během kterého se Blizzard pokoušel odvrátit pozornost od nelichotivého prvního dojmu, se mobilní Diablo vzdává původního data vydání a cílí na další rok.

Reklama

  • Diablo Immortal určené pro Android a iOS se odkládá na první polovinu roku 2022
  • Čas navíc bude využit ke zlepšení balancu, bohatosti obsahu a ovládání

Podle aktuálního prohlášení Blizzardu, se Diablo Immortal dostane mezi hráče až v první polovině příštího roku. Původní datum mířené na konec letoška, je tedy již definitivně pasé, přičemž hráčům, kteří se na Immortal z libovolného důvodu těšili, musí stačit slib, že několikaměsíční čekání bude vykoupeno zlepšením herního zážitku. 

Změna herních mechanismů, které čekání přinese, se má podle vývojářů nejvíce opírat o kritiku z proběhlé uzavřené alfy a nadcházející bety. Mimo důrazu na přístupnost PvP režimů nebo ozvláštnění pokročilého PvE obsahu, má tak například dojít i na přidání alternativního ovládání s podporou ovladačů.

Co se zmíněného PvP týče, zde studio hlásá, že největší změnu při hraní zpozorujeme v oblasti matchmakingu, balancu a přizpůsobení klíčových elementů kompetitivního režimu Battleground. S ohledem na druhou hlavní složku, PvE, můžeme zase čekat přidání raidů až pro 8 hráčů a zvýšení odměn v režimech Bounties a Challenge Rift.

Diablo Immortal vyjde v avizovaném čase pro mobilní zařízení s operačním systémem Android a iOS.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama