Dead Island 2 návod – Jak odemknout fast travel po mapě?
i Zdroj: Dambuster Studio / Dead Island 2 press kit
Tipy a triky Dead Island 2 Novinka Dead Island 2 návod – Jak odemknout fast travel po mapě?

Dead Island 2 návod – Jak odemknout fast travel po mapě?

Jakub Fišer

Jakub Fišer

2. 5. 2023 19:00

Jedním z velkých překvapení, které Dead Island 2 přinesl, je jeho otevřený svět. Nejde totiž o běžný open-world, ale spíše několik otevřených lokací, mezi kterými přecházíte přes brány. Jak ale ve hře odemknout rychlé cestování, tedy fast travel?

Reklama

  • V Dead Island 2 funguje fast travel mezi 10 lokacemi Los Angeles
  • První možnost cestovat získáte po splnění mise Červená mlha

V graficky skvostném světě Dead Island 2 neexistují dopravní prostředky, které by hráč mohl využít k jízdě mapou. To znamená, že velkou část hry budete chodit. Jak se ale ideálně přesouvat mezi jednotlivými lokacemi (Bel Air, Beverly Hills, Venice Beach a další), které nejsou zrovna malé?

Ve hře je obsažen fast travel, funkce známá z RPG titulů s otevřeným světem. Díky rychlému cestování se můžete rychle přesouvat z jedné lokace do druhé. Z Venice Beach se tak jednoduše vrátíte do Beverly Hills, aniž byste museli procházet odporné stoky znovu a znovu.

Dead Island 2 návod – Jak získat střelné zbraně?
i Zdroj: Dambuster Studios / Deep Silver

Dead Island 2 návod – Jak získat střelné zbraně?

Brutální akční RPG Dead Island 2 sází hlavně na tvrdý boj se zbraněmi na blízko. Hráči však mají k dispozici i širokou škálu…

2. 5. 2023 13:00

Jak ale fast travel odemknout? Tato možnost je podmíněna postupem v příběhu. Zpřístupní se vám sama zhruba po dokončení první třetiny příběhu, konkrétně po splnění mise Červená mlha (Red Mist).

V safehouse Blue Crab Grill na Venice Beach najdete na stole mapku. Ta vás přenese do safehousů v jiných lokacích. Ale pozor, vždycky se můžete přenést jen na jedno konkrétní místo v jiné lokaci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama