Dataminer prozrazuje obsah prvního příběhového rozšíření pro Dying Light 2
i Zdroj: Techland
Dying Light 2 Novinka Dataminer prozrazuje obsah prvního příběhového rozšíření pro Dying Light 2

Dataminer prozrazuje obsah prvního příběhového rozšíření pro Dying Light 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 7. 2022 10:52

Techland v květnu oznámil, že první příběhové DLC doručí až během září, konkrétní detaily si autoři zatím nechávají pro sebe. V souborech posledního patche se však našly informace, které o rozšíření prozrazují vše podstatné.

Reklama

  • Příběh chystaného rozšíření pro Dying Light 2 se zřejmě bude točit kolem gladiátorských soubojů
  • Dataminer ukazuje vše podstatné ve videu

Informace má na svědomí dataminer operující pod přezdívkou Bup, ve videu umístěném na YouTube zveřejnil prakticky všechny podstatné detaily. Pokud se tedy zakousnete do následujících řádků, trochu si zkazíte překvapení spojené s oficiálním oznámením.

Takže o čem bude první příběhové rozšíření? Z videa vyplývá, že se hráči mohou těšit na gladiátorské zápasy. Ty se budou odehrávat v budově opery, kterou se Bup snažil důkladně prošmejdit. A jelikož se v souborech našly i animované storyboardy, můžete si udělat celkem jasnou představu o tom, co zde Aiden zažije.

Techland odkládá první příběhové rozšíření pro Dying Light 2, v červnu dorazí menší update
i Zdroj: Techland

Techland odkládá první příběhové rozšíření pro Dying Light 2, v červnu dorazí menší update

Těšili jste se na první příběhové rozšíření pro Dying Light 2? Tak to si budete muset ještě chvíli počkat, to aby těch…

13. 5. 2022 10:10

Nebudeme zabíhat do konkrétních detailů, stačit bude základní nástřel příběhu. Aiden bude muset navštívit nejprve menší arény ve městě, kde prokáže, že je hoden zápasů v operním domě. Tam totiž dostávají šanci jen ti nejlepší z nejlepších. Ve videu jsou vidět pojmy “battle royale” a “last man standing”, je tedy jasné, jak budou bitvy vypadat. 

Bup ve videu prochází prostory budovy, vidět je například vestibul, “šatny” pro bojovníky, stanice metra, zamořený sklad nebo místo, kde dochází k soubojům. Zmíněny jsou také důležité postavy, třeba gladiátoři, kteří budou usilovat o věčnou slávu. Únik dále poukazuje na dva různé konce, nové modely postavy, animace a tak dále. Více najdete v přiloženém videu. Sluší se dodat, že nelze určit, zda se zveřejněné informace zakládají na pravdě, nakonec si stejně budeme muset počkat na oficiální oznámení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama