Dalším hrdinou Marvel’s Avengers bude Winter Soldier. Slavný voják se chopí zbraně po zářijovém updatu
i Zdroj: Crystal Dynamics
Marvel's Avengers Novinka Dalším hrdinou Marvel’s Avengers bude Winter Soldier. Slavný voják se chopí zbraně po zářijovém updatu

Dalším hrdinou Marvel’s Avengers bude Winter Soldier. Slavný voják se chopí zbraně po zářijovém updatu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

21. 8. 2022 09:45

Už je to nějaká doba, co jsme se setkali s odhadem, že další postavou, která se po Jane Foster připojí k Marvel’s Avengers, bude Winter Soldier. Ukazuje se ale, že to byla pravda. Crystal Dynamics v nové zprávě oficiálně potvrdilo, že současník Kapitána Ameriky do hry skutečně dorazí. Dočkáme se ho již letos, někdy kolem podzimu.

Reklama

  • Crystal Dynamics oznámilo, že další připravovanou postavou pro Marvel’s Avengers je Winter Soldier
  • K příchodu nové hratelné postavy má dojít někdy po updatu, ke kterému dojde v září

Další velkou aktualizací Marvel’s Avengers bude zářijový update 2.6, zahrnující novou Warzone „No Rest for the Wicked“, kde Monica Rappaccini vyzvedne ze zálivu tělo M.O.D.O.K.a, které plánuje oživit. Po vydání aktualizace 2.6 bude dále přidána nová Omega-Level Threat ve formě AIM’s Cloning Lab, které přijde s novým vybavením a zvýšeným limitem pro podniknutí akce. Dojde také na rebalanc všech hrdinů i vylepšení jejich pohybu.

Bucky Barness neboli Winter Soldier se k seznamu postav připojí po událostech No Rest for the Wicked a Cloning Lab. Winter Soldier bude podle vývojářů hybridním hrdinou, který bude kombinovat rysy střelce na dálku i bijce na krátkou vzdálenost. Další informace o jeho přidání jsou slíbeny po uvedení updatu 2.6. S ohledem na neoficiální informace můžeme nicméně dodat, že dataminer Miller přišel se třemi doplňky, které mají hru rozšířit: Ultimate Thor, klasický kostým Hawkeye a skin Captain America The Winter Soldier. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama