Marvel's Avengers svou řadu superhrdinů zřejmě rozšíří o She-Hulk. Zelená hrdinka má dorazit zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Marvel's Avengers Novinka Marvel's Avengers svou řadu superhrdinů zřejmě rozšíří o She-Hulk. Zelená hrdinka má dorazit zdarma

Marvel's Avengers svou řadu superhrdinů zřejmě rozšíří o She-Hulk. Zelená hrdinka má dorazit zdarma

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 1. 2022 08:20

Hawkeye, Black Panther a konečně i Spider-Man pro majitele PlayStationu – nehledě na nízká čísla hráčů se Crystal Dynamics nevzdávají dříve přislíbeného podporování Marvel's Avengers. Jak se navíc zdá s vydáváním bezplatného obsahu nehodlají zcela ustat ani v roce 2022. Podle posledních zpráv dorazí do boje nová posila v podobě She-Hulk.

Reklama

  • Příští DLC postavou pro Marvel's Avengers se má stát She-Hulk známá též jako Jennifer Walters
  • Informace pochozí od dříve ověřeného zdroje

Autorem úniku je tentýž uživatel Twitteru, jenž loni přinesl následně potvrzenou informaci, že dabing Black Panthera obstará Christopher Judge. O She-Hulk nově uvedl, že její namluvení padne na bedra Krizia Bajos, tedy jedné z dabérek seriálu Arcane od Riot Games. Samotná herečka na zprávu reagovala tak, že vytvořila (a později i smazala) tweet, v němž uvedla zelené srdce.

Skutečnost, že by se She-Hulk mohla ve hře letos objevit, nasvědčuje mimo jejího blížícího se seriálu pro službu Disney+ i loňský únik o hře samotné. V něm byla postava koneckonců i explicitně jmenována, a to navíc až po postavách, které jsme již touto dobou dostali. Mezi dalšími hrdiny, o kterých zatím oficiálně nic nevíme, patří dle níže uvedeného listu Cpt. Marvel a War Machine. 

Pravděpodobnosti eventuálního příchodu sestřenice Bruce Bannera přidává vedle zmíněného i to, že hra na ni již doposud obsahovala několik referencí.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama