Další ukázku remaku Dead Space spatříme v následném roce
i Zdroj: Hrej.cz
Dead Space Novinka Další ukázku remaku Dead Space spatříme v následném roce

Další ukázku remaku Dead Space spatříme v následném roce

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

12. 9. 2021 07:40 1

Vývojáři z EA Motive pracující na předělávce Dead Space plánují pauzu od sdílení informací. Jejich cílem je projít hráčské návrhy i kritiku a zužitkovat je ke zlepšení finálního produktu. Výsledek práce bude ukázán příští rok.

Reklama

  • Vývojáři remaku Dead Space se chtějí po zbytek roku věnovat zakomponování námětu fanoušků
  • Výsledek této práce spatříme v ukázce příští rok

Zpráva přichází prostřednictvím redditu od komunitní manažerky Caden House. Dle slov, které zde poskytla, prochází vývojářský tým aktuálně recenzní fází, kdy spolu s pokračováním vývoje hodnotí a diskutuje fanouškovské teorie a nápady. „Těšíme se na příští rok, až vám po zásadnějším pokročení ve vývoji budeme moci nabídnout pohled na výsledek vaší pomoci,“ zakončila příspěvek House. 

Předtím, než načrtla budoucí prezentaci očekávaného remaku, přednesla House i další věci, na které se vývojáři zaměří. Terčem jejich skupinového úsilí se vzhledem k rané fázi vývoje stane celková atmosféra i design vesmírné lodi Ishimura a práce na obleku Isaaca Clarka. Neméně je prý důležitá také všeobjímající omšelost a únava materiálu, vyzdvihující hrůzu, kterou si plavidlo prošlo. Jmenovitě zde manažerka zmiňuje, že studio tak reaguje na nedávnou poznámku hráčů o přílišné bezúhonnosti a čistotě navštíveného korábu.

Remake Dead Space momentálně nedisponuje žádným datem vydání. V rámci spekulací se sice hovořilo o možnosti jeho příchodu už v příštím roce, nicméně výše uvedená zpráva ani dva týdny stará ukázka herních systémů tuto informaci nepotvrdila. Hra míří na PC, Xbox Series a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama