Další Tera Raid v Pokémon Scarlet & Violet přinese Garchompa a Sylveona
i Zdroj: Pokemon.com
Pokémon Scarlet & Violet Novinka Další Tera Raid v Pokémon Scarlet & Violet přinese Garchompa a Sylveona

Další Tera Raid v Pokémon Scarlet & Violet přinese Garchompa a Sylveona

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

15. 2. 2023 11:37 1

Studio Game Freak zveřejnilo oficiální informace o dalších plánovaných změnách v nabídce Tera Raidů v Pokémon Scarlet & Violet. Ty budou jako již tradičně během víkendu nabízet limitované střety se zajímavými Pokémony, tentokrát Garchompem a Sylveonem.

Reklama

  • Další časově omezené Tera Raidy v Pokémon Scarler & Violet nabídnou Garchompa a Sylveona
  • Tentokrát nezáleží na verzi hry
  • Potkáte je mezi 17. a 19. únorem

Příjemnou zprávou je, že tentokrát nezáleží na vlastnictví té či oné verze hry. Oba Pokémoni se budou objevovat ve Scarlet i Violet. Nový program nahrazuje dosavadní Tandemaus, roztomilé, i když notně kuriózní myší Pokémony, kteří doprovázeli valentýnské oslavy.

Nová nabídka bude nejspíš pořádně atraktivní. Garchomp totiž patří mezi vůbec nejoblíbenější Pokémony. Elitní bojovník dvojího typu (Ground, Dragon) od svého uvedení v čtvrté generaci her platí za mimořádně nebezpečného protivníka s opravdu vysokým fyzickým útokem a solidní rychlostí. Možnost chytit ho v Tera Raidu je příjemná, z Gabite se totiž vyvíjí až na 48. úrovni, takže jeho trénink umí být časově náročnější, pokud nemáte k ruce třeba větší zásobu Rare Candy.

I Sylveon rozhodně patří mezi oblíbenější Pokémony, už jenom protože se jedná o evoluci Eevee. Konkrétně tu s typem Fairy. V soubojích jde o velmi účinnou podporu se silnými léčivými útoky a velkou odolností proti speciálním útokům.

Tera Raidy s Garchompem a Sylveonem poběží od 17. do 19. února.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama