Další demo RE Village bude obsáhlejší
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další demo RE Village bude obsáhlejší

Další demo RE Village bude obsáhlejší

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 3. 2021 10:20

Očekávaný Resident Evil Village si majitelé konzole PlayStation 5 mohli koncem ledna vyzkoušet prostřednictvím hratelné ukázky. Demo nazvané Maiden se však nijak netýkalo Ethana Winterse, protagonisty celé hry. V hlavní roli se objevila mladá dívka, s níž se hráči krátce prošli zámkem Dimitrescu. Druhá demoverze by měla být diametrálně odlišná.

Reklama

Maiden se sice potkala s rezidenty zámku, přičemž se rozhodně nedá říct, že by šlo o přátelské setkání. Jednalo se ale v první řadě o ukázku vizuální stránky celé hry. Vůbec tedy nedošlo na soubojový systém a další prvky.

A právě v tom by se mohla lišit další hratelná ukázka. Magazín Famitsu potvrdil, že již nepůjde o separovanou kapitolku, která se v Resident Evil Village nakonec neobjeví. Podle všeho jde o určitý segment z plné hry. Autoři tedy pravděpodobně připravili o něco výživnější ochutnávku, eventuálně by mohlo dojít i na potyčky.

 

Capcom potvrdil, že se chystá také několik eventů v souvislosti s 25. výročím značky Resident Evil, pozornost bude samozřejmě věnovat i Village. Hra se ale nejprve objeví v rámci livestreamu Play! Play! Play! pod záštitou Sony. Resident Evil doplní také Final Fantasy 7 Remake, dojde na rozhovory s vývojáři, dá se očekávat, že se ukážou i záběry přímo ze hry.

Zatím není jasné, kdy se druhá demoverze objeví, s jistotou lze ale říct, že už nepůjde o exkluzivní záležitost pro PlayStation 5, hratelná ukázka by měla být dostupná na všech platformách, kde Village vyjde.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama