Dabér Krata propůjčí hlas Black Pantherovi z Marvel's Avengers
i Zdroj: Hrej.cz
Marvel's Avengers Novinka Dabér Krata propůjčí hlas Black Pantherovi z Marvel's Avengers

Dabér Krata propůjčí hlas Black Pantherovi z Marvel's Avengers

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

16. 7. 2021 09:05

Nadcházející DLC War for Wakanda, jež do Marvel's Avengers přivítá postavu i zemi původu Black Panthera, nabídne nakonec vedle dílčích změn hratelnosti i představení známého dabéra. Do vokálů slavného hrdiny se totiž nakonec opře Christopher Judge, také známý jako hlas Krata z posledního God of War nebo jako představitel Teal'ca z Hvězdné brány.

Reklama

  • Marvel's Avengers v DLC War for Wakanda využije služeb dabéra Krata
  • Christopher Judge se chopí role Black Panthera

Christopher Judge pro časopis Entertainment Weekly zmiňuje, že původně o roli ani nestál. Důvodem je pochopitelně ona skutečnost, že loňský rok přinesl vedle řady nešťastných událostí i úmrtí představitele filmového Black Panthera, Chadwicka Bosemana. Změnu v zatvrzelém postoji měla podle slov Judge nakonec přinést až jeho nejbližší rodina, jež úpěnlivě trvala na jeho osobní účasti.

Král Wakady se s dunivým hlasem Krata vydá do probíhající akce už v srpnu. DLC spolu s jeho mírně zestárlou maličkostí představí i novou kampaň, obsahující vedle husté džungle i technologií přesycené ulice velkoměsta. Ještě letos by navíc na konzolích PlayStation 4 a 5 měl dorazit i dlouho slíbený Spider-Man, jehož příchod byl oproti původnímu plánu letos znovu odložen.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama