Dabér herního Zaklínače potvrdil svoji přítomnost ve čtvrtém dílu
i Zdroj: CD Projekt
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Dabér herního Zaklínače potvrdil svoji přítomnost ve čtvrtém dílu

Dabér herního Zaklínače potvrdil svoji přítomnost ve čtvrtém dílu

David Bernard

David Bernard

3

Doug Cockle, dabér herního Zaklínače, se ve videu, které je věnováno ikonickým hláškám, rozpovídal o návratu milované postavy. S Geraltem z Rivie se setkáme i ve čtvrtém dílu, ale již ne jako s hlavním protagonistou.

Reklama

  • Dabér herního Geralta se vrátí i ve čtvrtém dílu
  • Oblíbená postava ale nezaujme hlavní roli
  • Vydání hry je ještě velmi vzdáleno

Ačkoliv je vydání čtvrtého Zaklínače ještě velmi vzdáleno, občas se objeví jedna či dvě zajímavé informace. Z minulých měsíců víme, že se v hlavní roli již nesetkáme s fanoušky milovaným Geraltem z Rivie. Doug Cockle, dabér herního Řezníka z Blavikenu (ano, stále se bavíme o Geraltovi) nyní nicméně potvrdil svoji účast v nadcházejícím čtvrtém dílu, a to prostřednictvím videa na YouTube kanálu s názvem “Fall Damage”.

Doug Cockle se ve více jak deseti minutách vrací ke svým ikonickým hláškám a frázím. Nositel Geraltova hlasu nám ale v jednu chvíli poskytne několik indicií, ze kterých lze usuzovat plánovanou přítomnost populárního lovce příšer v herním pokračování. 

Nemohu k tomu nic říct. Víme jen, že Geralt bude součástí hry, jen nevíme, do jaké míry. Hra se nebude zaměřovat na Geralta, tentokrát to tedy nebude o něm. Současně nevíme, o kom hra bude. Těším se na chvíli, až to zjistím. Chci to vědět! Ještě jsem žádný scénář neviděl. Tedy, kdybych ho viděl, stejně bych vám to nemohl prozradit. To je právě to, možná lžu, až se mi od pusy práší. Ale nelžu. Nebo snad ano?” škádlí Doug Cockle své fanoušky.

Modifikace pro třetího Zaklínače vrací vystřižené závody lodí
i Zdroj: CD Projekt

Modifikace pro třetího Zaklínače vrací vystřižené závody lodí

Nově uvolněná modifikace přináší závody, které měly být součástí třetího Zaklínače. Novou kratochvíli si můžete prohlédnout…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama