Crypt of the NecroDancer dostává nové DLC překypující obsahem a oznámení plnohodnotného pokračování
i Zdroj: Brace Yourself Games
Novinka Crypt of the NecroDancer dostává nové DLC překypující obsahem a oznámení plnohodnotného pokračování

Crypt of the NecroDancer dostává nové DLC překypující obsahem a oznámení plnohodnotného pokračování

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 8. 2022 07:55

Po pár dnech, které vývojáři z Brace Yourself Games věnovali lákání na 5. srpna, se jejich Crypt of the NecroDancer dočkal hned dvou zásadních novinek – nečekaného oznámení pokračování a vydání early accessu DLC Synchrony, které přináší komplexní změnu napříč celou hrou.

Reklama

  • Vývojáři Crypt of the NecroDancer oznamují i vydávají obří DLC Synchrony a pokračování Rift of the Necrodancer
  • DLC do hry přináší multiplayer až pro osm hráčů, nové zbraně, nepřátele i hratelné postavy

Nejprve odpravme hlavní část oznámení, neboť detailů je zde stejně poskrovnu, takže to nezabere ani příliš trvat. Titul navazující na sedm let staré Crypt of the NecroDancer ponese podobný název Rift of the Necrodancer a spolu s logem je opět popisován jako rytmická akce zasazená ve stejném vesmíru jako původní hra. V současné době není jasné, jakou bude mít podobu, ani kdy vyjde. Víme s jistotou jen to, že hra vyjde odděleně od svého předchůdce a že studio chystá v dohledné době i další podrobnosti.

Nyní již k DLC, které je naopak určitým protipólem a prozrazuje o poznání více z toho, co za svých 125 korun nyní dostanete. Synchrony v prvé řadě přináší další hratelné postavy do vašeho výběru. Jsou jimi lucernou vybavený duch Chaunter, který dokáže astrální formu použít k tomu, aby posednul nepřátele a užíval jejich schopnsotí; Suzu, která umí prostoupit řadu více nepřátel jediným úskokem; a Klarinetta, která nepoužívá kouzla ani triky, ale obrovitánský Zweihänder.

Svět Crypt of the NecroDancer se taktéž ukazuje o něco spravedlivější než ten skutečný, a proto na každou novou postavu přichází i nový nepřítel – jmenovitě zloděj, manekýn a šoková opice. Další novinkou jsou pak také některé předměty, které ve hře dříve nebyly. Do hry vstupuje řada štítů, které vkládáte do vlastního inventárního slotu, onyxové zbraně, které udělují větší poškození při řetězení zásahů, a kouzla, jako je třeba okouzlení protivníků nebo vrh libovolné zbraně. 

Jelikož je Synchrony už ve svém předběžném přístupu až po okraj napěchované obsahem, ani u dosud řečeného výčet novinek nekončí. Do hry přichází také plná podpora modů, nové pasti v dungeonech a multiplayer až 8 hráčů – kooperativní i kompetitivní, takže síly můžete nejen spřáhnout, ale i porovnat. Versus, který je v tomto ohledu právě prostorem pro soupeření, umožňuje tak například procházet jednu úroveň skrze Deathmatch a Last One Dancing, a to i v týmové i sólo verzi těchto režimů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama