Novinka Cooking Simulator rozpoutá apokalypsu i mimo kuchyni

Cooking Simulator rozpoutá apokalypsu i mimo kuchyni

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 4. 2021 08:50

Může se to zdát jako pozdní apríl, vtip to však není. Cooking Simulator od polského studia Big Cheese i po skončení pověstného dne dále láká na post-apokalyptické DLC, jež hráče uvelebí v podzemním protiatomovém bunkru.

Reklama

  • DLC Shelter nabídne hráčům vlastní kuchyni v atomovém bunkru
  • Dojde na rozšíření předchozích receptur i ingrediencí
  • S vydáním se počítá v dohledné době

Pakliže byste se chtěli osobně přesvědčit o pravosti tohoto tvrzení, DLC naleznete i na Steamu. Zde se mimo jiné dočtete, že v Shelter budete přežívat o stravě, která lidskému zažívání zřejmě příliš neprospěje. Na jídelním lístku svého domova tak naleznete např. vegetariánskou recepturu se špetkou ozáření, zatímco výhradní masožravci budou nasyceni pokrmy z chycených mutantů. Strýček Mad Max by byl jistě pyšný.

Spolu s novými recepty přibude pochopitelně i celá řada ingrediencí, přičemž ochuzeni nebudou ani fanoušci příběhového režimu. Ten by se měl zaobírat intenzivním honem za naší dlouho ztracenou rodinou, jejichž nalezení bude podmíněno pomocí místního obyvatelstva. Právě zde budete moci naplno využít své znovunalezené kulinářské dovednosti a přesvědčit osadu Sektoru 12 o vlastní důležitosti… a možná i neškodnosti ozářené stravy.

Studio přesné datum vydání zatím neuvádí, na Steamu však láká, že se tak stane již brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama