Concord brzy uzavře své brány. Všem hráčům budou vráceny peníze
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment / PlayStation Publishing LLC / Firewalk Studios
Concord Novinka Concord brzy uzavře své brány. Všem hráčům budou vráceny peníze

Concord brzy uzavře své brány. Všem hráčům budou vráceny peníze

David Bernard

David Bernard

Život multiplayerové akce Concord, o kterou hráči neprojevili téměř žádný zájem, neměl dlouhého trvání. Hra byla s okamžitou platností stažena z prodeje a 6. září dojde k vypnutí serverů. Hráčům, kteří si Concord zakoupili, budou vráceny peníze.

Reklama

  • Multiplayerová akce Concord končí
  • Děje se tak necelé dva týdny po vydání
  • Titul byl s okamžitou platností stažen z prodeje
  • Hráčům budou vráceny peníze
  • K situaci se vyjádřil režisér hry, Ryan Ellis

To, že se v případě multiplayerové akce Concord nejedná o žádný hit, bylo jasné již od spuštění předběžného přístupu. S datem vydání se obavy pouze potvrdily. Nikdo ale pravděpodobně nečekal, že bude následovat rapidní ukončení provozu serverů a následné vracení peněz všem, kteří si hru od Firewalk Studios pořídili. Přesně to se ale brzy stane. Concord uzavře své brány již za tři dny, přesněji 6. září 2024. Titul byl s okamžitou platností stažen z prodeje a na žádné z platforem jej v době psaní článku již nezakoupíte. K situaci se prostřednictvím blogového příspěvku vyjádřil režisér hry, Ryan Ellis.

Všem fanouškům hry Concord — od vydání Concord na PlayStation 5 a PC jsme pečlivě naslouchali vaší zpětné vazbě a chceme poděkovat všem, kteří se připojili k cestě na palubě Northstar. Vaše podpora a vášnivá komunita, která se kolem hry utvořila, pro nás znamenají celý svět. Nicméně, i když mnoho pozitivních zážitku hráče oslovilo, uvědomujeme si, že jiné části hry a náš původní start nedopadly tak, jak jsme zamýšleli. Proto jsme se v tuto chvíli rozhodli od 6. září 2024 ukončit provoz hry a prozkoumat možnosti, a to včetně těch, které lépe osloví naše hráče.

Zatímco určujeme nejlepší cestu vpřed, prodej hry Concord bude okamžitě ukončen a začneme nabízet plnou refundaci všem hráčům, kteří si hru zakoupili na platformě PlayStation 5 nebo PC. Pokud jste hru zakoupili pro PlayStation 5 prostřednictvím PlayStation Store nebo PlayStation Direct, refundace bude provedena v souladu s původní platební metodou. Zákazníci, kteří Concord zakoupili v jiných digitálních obchodech, budou refundováni také. Hráči, kteří si zakoupili fyzickou kopii hry u prodejce mimo PlayStation, by se měli obrátit na reklamační proces daného prodejce,” píše Ryan Ellis v blogovém příspěvku.

Recenze Concord, symbolu konce slepé uličky PlayStationu
i Zdroj: Sony

Recenze Concord, symbolu konce slepé uličky PlayStationu

Každý nový přírůstek do žánru hrdinských stříleček to dnes nemá vůbec jednoduché. Trh s tímto typem her je přesycený a…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama