Company of Heroes 2 dobudou britské síly
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Company of Heroes 2 dobudou britské síly

Company of Heroes 2 dobudou britské síly

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 7. 2015 13:58
Reklama

Vývojáři ze studia Relic Entertainment právě oznámili nové multiplayerové standalone rozšíření pro Company of Heroes 2 s podtitulem The British Forces.

Obsahem novinky bude šest velitelů s unikátními schopnostmi, patnáct jednotek a osm nových map pro více hráčů, které budou reprezentovat slavná historická bojiště druhé světové války. “Britská armáda patřila mezi nejžádanější strany konfliktu od chvíle, kdy jsme poprvé před třemi lety Company of Heroes 2 oznámili. Británie byla významným hráčem na poli druhé světové války a my jsme nadšení, že můžeme přinést její unikátní styl a celkovou taktiku do hry,” uvedl výkonný producent Greg Wilson.

Expanze vyjde už 3. září a ti, kdo se rozhodnou pro předobjednávku, se mohou těšit na desetiprocentní slevu na Steamu. Pokud už navíc máte ve své knihovně původní hru, můžete se těšit v případě předobjednávky dokonce na slevu ve výši 20 procent. Datadisk bude normálně stát 13 dolarů, tedy v přepočtu přibližně sympatických 300 korun. Pokud se rozhodnete naskočit do série coby nováček a sáhnete po standalone verzi, dostanou přístup ke všem dříve existujícím mapám v Company of Heroes 2. Zásadní změny v designu dosavadní hry mají být i do budoucna zárukou toho, že všech pět stran bude adekvátně vybalancováno.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama