Co si zahrát o víkendu? Tyto mobilní hry jsou po omezenou dobu zadarmo
i Zdroj: Afif Kusuma / Unsplash
Mobilní hraní Novinka Co si zahrát o víkendu? Tyto mobilní hry jsou po omezenou dobu zadarmo

Co si zahrát o víkendu? Tyto mobilní hry jsou po omezenou dobu zadarmo

Jakub Fišer

Jakub Fišer

5. 8. 2022 11:00 1

Možná byste rádi strávili alespoň část víkendu hraním něčeho zajímavého na vašem mobilním telefonu. A pokud nevíte, co hrát, doporučíme tři tituly pro Android, které jsou aktuálně zlevněné na úplnou nulu a seženete je tedy zdarma.

Reklama

  • Google Play opět nabízí pohled na pár placených her, které zlevnily na nulu
  • Fanoušky dungeon her potěší střílečka Dungeon Shooter
  • Najde se ale i něco pro fanoušky klasického žánru tower defense

Dungeon Shooter: Dark Temple

Zajímavá fúze žánrů dungeon RPG a FPS střílečky. V Dungeon Shooter máte za úkol procházet rozličné dungeony a se střelnou zbraní v ruce kosit typické fantastické nepřátele, jako jsou kostlivci, obří pavouci, divoké šelmy a démoni. Z traileru je patrné, že zbraní je velká spousta, od brokovnicí, přes samopaly a útočné pušky až po odstřelovačky.

Hra má přes 1 milion stažení a kladné hodnocení 4,2 hvězdičky z 5. Její původní cena je 3,49 dolaru, tedy asi 89 korun, nyní je ale k mání zcela zdarma.

Defense Zone 2 HD

Přesuňme se k dalšímu žánru typickému pro mobilní hry – tower defense. Sci-fi laděný titul Defense Zone 2 v HD nabízí pohled ze shora a hned několik desítek rozličných bojových vozidel či statických zbraní a turretů.

Hra nasbírala přes 100 tisíc stažení a uživatelé nešetří superlativy, hodnocení je 4,7 hvězdičky z 5. Původní cena 2,99 dolaru (72 korun), nyní je ke stažení zcela bezplatně.

Data Defense

A pro velký úspěch ještě jedna tower defense hra. Tentokrát přinášíme pohled na minimalistickou kybernetickou indie hru Data Defense. Teď už nemáte k dispozici žádné střelné zbraně, plamenomety ani nic podobného. Příběh titulu se totiž odehrává v kyberprostoru a vaším cílem bude zabránit infikování malwarem.

Přes 100 tisíc stažení a přes tisíc kladných hodnocení, to je Data Defense na Google Play. Původní cena necelých 5 dolarů (asi 120 korun) je minulostí a hru si můžete dopřát zadarmo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama