EA testuje nové Plants vs. Zombies
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA testuje nové Plants vs. Zombies

EA testuje nové Plants vs. Zombies

Zdeněk Pudivítr

Zdeněk Pudivítr

21. 7. 2019 13:21
Reklama

Když vývojáři z PopCap Games před deseti lety vypustili do světa první díl Plants vs. Zombies, podařilo se jim souboji zombíků a rostlin zaujmout obrovské množství hráčů. Původně celkem jednoduchá tower defense hra se rychle dostala na spoustu platforem a již brzy se dočká druhého regulérního pokračování. Hlavní číslovaná linka však tvoří pouze malou část této série.

O rozvedení původního konceptu do 3D světa onlinové střílečky s názvem Plants vs. Zombies: Garden Warfare se autoři pokusili o pět let později a nutno dodat, že nápad to nebyl vůbec špatný. Hru nakonec vyzkoušelo přes 8 milionů hráčů a v roce 2016 vyšel dokonce druhý díl. Od té doby však situace kolem nemobilních Plants vs. Zombies značně utichla, než letos v únoru EA potvrdili vývoj další hry z této série.

Bude se jednat o střílečku určenou pro PC a konzole. To by s největší pravděpodobností mělo znamenat další díl Garden Warfare, což ovšem zatím nebylo potvrzeno. Vývoj hry už ale musí být v poměrně pokročilé fázi, jelikož EA právě teď zve vybrané jedince do uzavřené alpha testovací verze. Hra je prozatím nazývána jako projekt "Picnic" a v rámci testování bude dostupná na PlayStationu 4 a Xboxu One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama