Co přinesla Xbox & Bethesda Games Showcase?
i Zdroj: Bethesda / Starfield press kit
Témata Článek Co přinesla Xbox & Bethesda Games Showcase?

Co přinesla Xbox & Bethesda Games Showcase? | Kapitola 2

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 6. 2021 04:03 2

Seznam kapitol

1. VELKÉ PECKY 2. MENŠÍ PECKY 3. HORKÉ NOVINKY 4. BONUS ROUND

Mezi nejočekávanější akce letošní E3 bezesporu patří Xbox & Bethesda Games Showcase. Během nabité konferenci došlo na představení nových značek, gameplay ukázky z očekávaných her a updaty pro stávající tituly. To vše jsme pro vás shrnuli do jednoho článku.

Reklama

SOMERVILLE

Somerville přinese intimní příběh odehrávající se na pozadí jakési katastrofy. Sleduje osud malé rodinky, která se snaží utéct do bezpečí před celosvětovým konfliktem. Sci-fi adventura v prvním traileru láká na líbivou grafiku a melancholický hudební doprovod. Hra vyjde příští rok na konzolích Xbox One, Xbox Series a na PC.


PARTY ANIMALS

O poznání odlehčenějším dojmem působí Party Animals, které vzdáleně připomínají oblíbené Fall Guys. Hra nabídne rozmanité režimy, v nichž se bude bojovat o pozici krále zvířat. Novinka zamíří do Game Passu někdy během příštího roku, dostupná bude na konzolích Xbox One a Xbox Series.


SHREDDERS

Zatím není úplně jisté, jestli budou během příští zimy na horách v provozu vleky, vyznavači jízdy na snowboardu se však už nyní mohu spolehnout, že v případě nouze najdou zajímavou alternativu. Autoři Shredders se inspirují filmy o snowboardingu, na rozdíl od her typu Steep nebo Riders Republic berou tento sport sakra vážně. Hra se objeví v prosinci na konzolích Xbox Series.


12 MINUTES

Hvězdně obsazený thriller Twelwe Minutes už má také konkrétní termín vydání. Časová smyčka se spustí 19. srpna na konzolích Xbox Series a na PC.


HADES

Oceňovaný rogue-like dungeon crawler od autorů Bastion a Transistor se opět hlásí o slovo. Hades totiž už 13. srpna zamíří do Game Passu, a to na PC i na konzolích.


THE ASCENT

Připomněla se také kooperační střílečka The Ascent, která vychází 19. srpna. V ní se dostanete do světa, kde pomalu dochází ke kolapsu velkých korporací, což ve výsledku vytváří šílený chaos. 


EIYUDEN CHRONICLE: HUNDRED HEROES

Nové JRPG vznikající v dílnách Rabbit & Bear Studios. O vydání se postará společnost 505 Games. Eiyuden Chronicle: Hundred Heroes míří na konzole Xbox i na PC.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama