Co přinesla prezentace Nintendo Direct?
i Zdroj: Hrej.cz
Témata Článek Co přinesla prezentace Nintendo Direct?

Co přinesla prezentace Nintendo Direct? | Kapitola 2

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

16. 6. 2021 16:20

Seznam kapitol

1. POZDRAVY Z HYRULE 2. ZE SVĚTA 3. I Z DOMOVA

Máme za sebou poslední velkou prezentaci letošní E3. Tradičně jako poslední přišlo japonské Nintendo, které představilo své novinky, především pro letošní rok. Už předem hlásilo, že neuvidíme žádný hardware, což nakonec nebyla tak úplně pravda. Na Switch Pro ale skutečně nedošlo, stejně jako na řadu dalších očekávaných odhalení.

Reklama

LIFE IS STRANGE

Na kapesní konzoli se poprvé podívají dobrodružství hrdinů ze série Life is Strange. Konkrétně se hráči můžou těšit na připravovaný třetí díl s podtitulem True Colors, který vyjde už 10. září. V přípravě je i remaster prvního dílu, ten ale zatím datum vydání nemá. Tak jako tak jde o velmi zajímavou volbu. Epizodický formát Life is Strange by mohl hraní na cestách vyhovovat.


DALŠÍ “ZÁPAĎÁRNY”

Velde Life is Strange se na konzoli chystá i řada dalších titulů z velkých konzolí. Na cesty vyjede Tony Hawk s perfektním remakem Pro Skater 1 + 2, první DLC pro Doom Eternal, Worms Rumble, Marvel’s Guardians of the Galaxy (přes cloud), tradiční nový ročník Just Dance nebo příšerná kooperativní střílečka Strange Brigade.


FATAL FRAME: MAIDEN OF BLACK WATER

Nažhavte foťáky, na Switch dorazí i pátý díl Fatal Frame. Ten původně vyšel na Wii U, nyní přijde v aktualizované a vylepšené verzi. Na konci letošního roku se můžeme opět těšit na pořádnou duchařinu, ve které zlu čelí pořádně ostrá čočka fotoaparátu. Vedle fotorežimu bude klíčová i správa kostýmů hlavní hrdinky. Logicky, že?


CRUIS’N BLAST

Jedna z nejobskurnějších ukázek celé show. Port titulu z arkádových kabinetů, který nabízí šílené závodění v licencovaných autech na ulítlých mapách. Skutečnou Corvettu tak můžete postavit třeba proti závodnímu jednorožci nebo triceratopsovi v notně pokřivených ulicích Ria. Závodit se začne na podzim.


SHIN MEGAMI TENSEI V

Cestování mezi dimenzemi a postapokalyptické Tokio? Přesně na to se můžete těšit v Shin Megami Tensei V. Pátý díl série byl oznámen už v roce 2017 při odhalení konzole Nintendo Switch, nakonec se vývoj protáhl a vyjde až 12. listopadu letošního roku.


SUPER MONKEY BALL BANANA MANIA

Arkádová série Super Monkey Ball slavíc 20. výročí, balíček remasterovaných úrovní a miniher z původních dvou dílů přijede i na Nintendo Switch (vedle všech ostatních aktuálních platforem). 5. října si tak znovu zahrajete za opici, která se valí úrovněmi plnými překážek a sbírá lahodné banány.


ADVANCE WARS 1+2: RE-BOOT CAMP

Na Switch se vrací i série tahových strategií Advance Wars. Remasterovaný balíček Re-Boot Camp představí první dva díly barevného válčení v modernějším kabátku. Zatím můžeme počítat s 3. prosincem letošního roku.


DANGANRONPA DECADENCE

Ujetá série Danganronpa, kde hrají hlavní roli středoškoláci a krvežíznivý medvěd, doplňuje nabídku remasterovaných balíčků. V kompilaci Decadence nechybí první tři regulérní díly i aktuální spin-off Ultimate Summer Camp.  Plány hovoří o konci letošního roku.

Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama