Chtěli jste zkusit spojenou kampaň Immortal Empires, ale vlastníte jen Total War: Warhammer 3? Nevadí. Ke hraní již předchozí díly nepotřebujete
i Zdroj: Creative Assembly
Total War: Warhammer 3 Novinka Chtěli jste zkusit spojenou kampaň Immortal Empires, ale vlastníte jen Total War: Warhammer 3? Nevadí. Ke hraní již předchozí díly nepotřebujete

Chtěli jste zkusit spojenou kampaň Immortal Empires, ale vlastníte jen Total War: Warhammer 3? Nevadí. Ke hraní již předchozí díly nepotřebujete

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 2. 2023 08:50

Immortal Empires, které spojilo kompletní trilogii Total War: Warhammer, se loni zařadilo mezi to nejlepší, co kdy poctilo svět Warhammeru. Společnosti Sega a Creative Assembly si toho jsou velice dobře vědomi, a jednu z nejbohatších kampaní proto konečně posouvají ze stádia bety do plné verze. Nově si ji navíc mohou zahrát i všichni majitelé posledního dílu.

Reklama
Reklama

  • Spojená kampaň Immortal Empires pro Total War: Warhammer 3 opouští betu a přináší významnou změnu
  • Ke hraní již nadále není potřeba vlastnit celou trilogii, ale pouze nejnovější díl

Na oslavu prvního výročí Total War: Warhammer 3, které připadlo již na 17. února, Creative Assembly zpřístupnilo kampaň Immortal Empires všem majitelům hry. Dříve jste pro její hraní museli vlastnit celou trilogii, protože z principu obsahuje mapy, jednotky a legendární lordy z celé ságy. To však nově mění.

Na rozdíl od předchozích verzí, včetně analogického Mortal Empires z Total War: Warhammer 2, bude tedy Immortal Empires nyní již dostupné všem, kdo vlastní i základní edici Total War: Warhammer 3. To znamená, že hráči nemusí již nuceně kupovat Total War: Warhammer a Warhammer 2 jen proto, aby měli k režimu do budoucna přístup, ale mohou začít hrát i se základní verzí posledního dílu.

Pochopitelně, pokud chtějí sami ovládat některou z bezpočtu frakcí, která není ve trojce ihned od začátku, budou si muset nejdříve koupit DLC. Například fanoušci Greenskinů získají dle oficiálního návodu přístup k této rase až poté, když budou vlastnit DLC The Warden a Paunch, potažmo samo Total War: Warhammer 2, v závislosti na lordovi, za kterého chtějí hrát.

Tato změna je tedy ve finálním slově malá v obsahu, nicméně významná v dopadu. Skutečnost, že si hráči nemusí již složitě pořizovat všechny tři hry, ale vystačí si už jen s jednou (a možná několika DLC), znamená totiž to, že vstupní bariéra je nižší a možný počet hráčů zase o něco vyšší.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama