Český mobilní titul Scratch Lords nabízí souboje unikátních hrdinů a využití NFT trhu
i Zdroj: Hrej.cz
NFT Novinka Český mobilní titul Scratch Lords nabízí souboje unikátních hrdinů a využití NFT trhu

Český mobilní titul Scratch Lords nabízí souboje unikátních hrdinů a využití NFT trhu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

4. 8. 2021 13:12

Studio Notre Game, které se v minulosti snažilo uchytit s hybridní karetní hrou Scratch Wars, přichází s dalším originálním konceptem. Ve Scratch Lord si místo fyzických karet pohrávají se systémem NFT trhu. Klasické karetní PvP souboje hrdinů také koření tím, že neexistují dvě stejné kartičky, vše je založeno na automatickém generování postav.

Reklama

  • Autoři Scratch Wars přinášejí novinku Scratch Lords
  • Staví především na principech NFT a NFT trhu
  • Každý hrdina je unikátní a obchodovatelný

V praxi to znamená, že ve hře nenarazíte na dvě stejné zbraně nebo dva stejné hrdiny. Postavičky přitom mají být plně animované se svými charakteristickými pohyby a útoky. Neobvyklý je i systém moci postav, Scratch Lords totiž neoperují jen s klasickými vrstvami “obvyklosti” (common, rare…), ale využívají také stupnici síly od 0 do 10 společně s kvalitativním rozdělením v pěti hvězdičkách. K tomu si přičtěme celkem sedm různých tříd a různých kombinací jsou tedy desetitisíce.

Autoři kladou důraz na NFT rozměr titulu. Každou kartičku lze obchodovat na trhu Scratch Lords Bazaar, případně je lze přeměnit na NFT token a obchodovat na NFT trhu. To má ještě akcentovat prvek unikátnosti, který lze navíc využívat při úpravách a vylepšování karet. 

„Herní systém je v oblasti “karetních sběratelských her” zcela nový. Karty hrdinů reprezentují animované 3D modely, bitvu vidíte z vlastního pohledu a užíváte si rány do soupeře. Z hlediska taktiky je důležité jak pracujete s rizikem, pravděpodobností, svými zdroji a kdy kterou ze svých zbraní využijete,“ vysvětlují autoři samotné souboje.

Titul zatím vyšel jen v Čechách a na Slovensku. Je dostupný v hlavních obchodech mobilních platforem, tedy Appstore a Google Play.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama