České taktické akce Gray Zone Warfare se prodalo přes 900 tisíc kopií
i Zdroj: MADFINGER Games
Gray Zone Warfare Novinka České taktické akce Gray Zone Warfare se prodalo přes 900 tisíc kopií

České taktické akce Gray Zone Warfare se prodalo přes 900 tisíc kopií

David Bernard

David Bernard

1. 6. 2024 11:00

Za pouhý měsíc od vydání předběžného přístupu do české taktické akce Gray Zone Warfare se podařilo prodat více jak 900 tisíc kopií hry. Autoři z brněnského studia MADFINGER Games jsou nadšeni a děkují za podporu a zpětnou vazbu.

Reklama

  • Gray Zone Warfare se prodalo přes 900 tisíc kopií
  • Hráči zakoupili i 475 tisíc upgradů na vyšší edice
  • Čeští tvůrci jsou z výsledků nadšeni a děkují komunitě hráčů
  • Aktuální prioritou je optimalizace
  • Druhá velká aktualizace by měla dorazit brzy

Tvůrci z brněnského herního studia MADFINGER Games mohou být pyšní. Česká taktická akce Gray Zone Warfare se aktuálně nachází teprve v předběžném přístupu, ale během prvního měsíce dokázala oslovit více jak 900 tisíc bojechtivých hráčů. Tuzemské studio o prodejních číslech informovalo prostřednictvím oficiálního příspěvku na sociální síti X.

Úctyhodný počet prodaných kusů základní hry doplňuje i 475 tisíc upgradů na vyšší edice, které se hráči rozhodli zakoupit. K dnešnímu dni do hry dorazila jedna velká aktualizace a čtyři opravné updaty. Tvůrci nicméně neusínají na vavřínech a jsou si vědomi všech trvajících nedostatků. Usilovně pracují na druhé významné aktualizaci, která by měla dorazit v blízké době. Aktuální prioritou je v případě vývoje Gray Zone Warfare optimalizace. Autoři hry děkují za neocenitelnou zpětnou vazbu, která jim v cestě za co nejlepším herním zážitkem velmi pomáhá. Brzy bychom se měli dočkat i tzv. “roadmapy”, která odhalí plánovaný dodatečný obsah. Taktická extrakční akce Gray Zone Warfare je v předběžném přístupu dostupná pouze pro PC, a to od 30. dubna 2024.

Gray Zone Warfare - dojmy z hraní české taktické akce
i Zdroj: MADFINGER Games

Gray Zone Warfare - dojmy z hraní české taktické akce

Česká taktická akce Gray Zone Warfare dorazila do předběžného přístupu. Výlet na fiktivní ostrov Lamang, jehož prostředí…

10. 5. 2024 15:00
6
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama