Česká Škodovka zamířila do Gran Turismo 7. Za volant elektrického sporťáku můžete usednout už teď
i Zdroj: Gran Turismo
Gran Turismo 7 Novinka Česká Škodovka zamířila do Gran Turismo 7. Za volant elektrického sporťáku můžete usednout už teď

Česká Škodovka zamířila do Gran Turismo 7. Za volant elektrického sporťáku můžete usednout už teď

Dominik Tománek

Dominik Tománek

25. 4. 2024 13:00

Česko zase jednou vyrazí do světa. Automobilka Škoda se spojila s tvůrci Gran Turisma 7 a představila koncept elektrického auta Škoda Vision GT.

Reklama

Futuristický koncept elektrického sporťáku Škoda Vision GT zamíří exkluzivně do Gran Turismo 7. Jde o vůbec první zařazení české automobilky Škoda do této legendární závodní série. Společně se Škodovkou se v bezplatné aktulizaci objeví i dvě další auta. 

Vision Gran Turismo je inspirován závodním vozem Škoda 1100 OHC Spyder z roku 1957, původně vyvinutým pro prestižní závod Le Mans. Vision představuje moderní poctu tomuto legendárnímu závodnímu vozu a slibuje strhující a pohotový zážitek z jízdy. Kromě Škody ale do hry dorazí i relativně nová značka elektromobilů AFEELA ze společné líhně Hondy a Sony, konkrétně model AFEELA Prototype 2024. Zástupcem světa hlučných motorů a kouře z výfuku se stal Chevrolet Chevelle SS 454 Sport Coupe ’70.

Bezplatná aktualizace 1.46 dorazil do Gran Turismo 7 již dnes ráno. Zahrát si ji mohou hráči na PlayStation 4 a 5. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama