Castlevania Advance Collection byla oznámena a rovnou vydána
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Castlevania Advance Collection byla oznámena a rovnou vydána

Castlevania Advance Collection byla oznámena a rovnou vydána

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 9. 2021 08:40

Měsíce dlouhé vyčkávání na oficiální oznámení historické kolekce Castlevanie, navazující na úspěch předešlé výroční kolekce, konečně skončila. Pocta konzolím Game Boy Advance (GBA) a SNES byla na včerejším Nintendo Directu souběžně představena i zařazena do prodeje.

Reklama

  • Konami potvrdilo spekulace o Castlevania Advance Collection
  • Kolekce obsahuje port 4 dílů vydaných pro Game Boy Advance a SNES 
  • Na moderních systémech se začala prodávat ihned po svém oznámení

Obsah Castlevania Advance Collection, jehož oficiálního potvrzení se nám dříve nedostávalo, nakonec dle spekulací skutečně sestává z her Castlevania: Circle of the Moon (GBA), Castlevania: Harmony of Dissonance (GBA), Castlevania: Aria of Sorrow (GBA) a nad rámec původních očekávání i Castlevania: Dracula X (SNES).

Kolekce všech čtyř her se prodává za 20 dolarů, a to pro Switch, PC, PlayStation 4 i Xbox One. U každého z titulů je k dispozici japonská, americká i evropská verze, unikátní sada nevydaných artworků a přehrávač hudby umožňující poslech soundtracku i vytvoření vlastního playlistu. Z hlediska staromilského zážitku se pak posun o téměř 20 let projevil přidáním rychlého ukládání a funkce Rewind, umožňující přetočení času a naskočení do akce ještě před okamžikem smrti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama