Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin Novinka Capcom ukázal trailer i plán obsahu pro Monster Hunter Stories 2

Capcom ukázal trailer i plán obsahu pro Monster Hunter Stories 2

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 7. 2021 11:35

Krátce před vydáním nejnovějšího titulu ze světa Monster Hunteru se Capcom rozhodl zveřejnit strukturu post-launch obsahu. Jeho jádro utvoří početná sada bezplatných updatů, linoucích se od července až do října letošního roku. Jako doprovod přináší vydavatel i novou cinematickou ukázku.

Reklama

  • Monster Hunter Stories 2 se krátce po vydání dočká čtveřice bezplatných updatů
  • Jejich součástí budou kooperativní mise a řiditelná monstra

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin se na PC a Switchi objeví už během příštího pátku (9. července), načež už týden nato dorazí první z avizovaných updatů. Ten do hry přidá psího společníka, sloužícího k rychlejšímu přesunu po mapě a celkové podpoře našeho snažení.

Podobná situace nastane i v srpnu. Zde se ovšem pozornost nestáčí pouze k jednomu, ale rovnou ke dvěma zvířecím povozům, či v rétorice hry: Monstie. Ani jejich příchodem nicméně obsah nekončí, a my tak budeme moci souběžně testovat i přidanou kooperativní misi se zlatým drakem.

Jestliže jste touto dobou odhalili jistý vzorec, ale zároveň máte pocit, že společníků není nikdy dost, můžeme už asi otevřeně prozradit, že i další update přinese tři nová Monstie, ten následovný potom dvě. V případě druhého zmíněného updatu nicméně přibude i další kooperativní mise.

Finální update, o kterém jsme se v rámci oznámení dozvěděli, dorazí v srpnu, a jeho hlavním přínosem bude dvojice Monstie a obtížná mise pro vícero hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama