Capcom nabízí řadu parfémů inspirovaných postavami z Great Ace Attorney
i Zdroj: Capcom Store
Kuriozity Novinka Capcom nabízí řadu parfémů inspirovaných postavami z Great Ace Attorney

Capcom nabízí řadu parfémů inspirovaných postavami z Great Ace Attorney

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

21. 7. 2022 16:00

Vznášení námitek je pořádně náročná práce a kdekdo se při ní zapotí. To je zřejmě problém, který se rozhodlo vyřešit japonské vydavatelství Capcom a připravilo sérii parfémů inspirovaných postavami ze světa oblíbené právnické série The Great Ace Attorney. Hráči tak mohou vonět stejně jako Ryuunosuke Naruhodo i další hrdinové.

Reklama

  • Capcom nabízí řadu parfémů ve stylu The Great Ace Attorney
  • Ve dvou balících najdete celkem čtyři vůně
  • O výrobek je obří zájem a je dostupný v Japonsku

Novinka je k dispozici v obchodě Parco Online a asi nepřekvapí, že jde o exkluzivitu pro japonský trh. S trochou snahy se ale výrobky určitě dostanou i do střední Evropy.

V nabídce jsou dva balíčky po dvou voňavkách. První balení obsahuje citrusové, skořicové a kožené aroma Ryuunosukea a levandulové, rybízové a pepřově dřevité tóny Kazuma Asogiho. Další set sází na květinový styl Herlocka Sholmese a santalové i cedrové vzezření Barona van Ziekse. Nakolik vůně skutečně odpovídají charakterům původních postav už zřejmě závisí na osobních preferencích.

První zásoby byly beznadějně vyprodány. Nejde o první podobnou řadu kosmetiky pro hráče. Britský obchodní řetězec GAME v minulosti nabízel vánoční řadu toaletních vod inspirovaných střílečkami a plošinovkami s úsměvnými názvy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama