Partnerství OPI a Xboxu oficiálně dorazilo i do České republiky, série laků na nehty nabízí 12 "herních" odstínů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Partnerství OPI a Xboxu oficiálně dorazilo i do České republiky, série laků na nehty nabízí 12 "herních" odstínů

Partnerství OPI a Xboxu oficiálně dorazilo i do České republiky, série laků na nehty nabízí 12 "herních" odstínů

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

14. 2. 2022 14:59

Nedávno oznámená spolupráce výrobce kosmetiky OPI a společností Microsoft/Xbox oficiální přichází i do České republiky. Jarní kolekce laků inspirovaných herními motivy se objevila v oficiálním tuzemském eshopu OPI.

Reklama

  • Výrobce kosmetiky OPI přináší řadu laků na nehty inspirovanou hrami i na český trh
  • Vznikla ve spolupráci s Xboxem
  • Na rozdíl od zahraničí zřejmě laky neobsahují kódy na kosmetické předměty ve hrách

Losangeleský výrobce svou jarní kolekci laků na nehty představil na začátku letošního roku a v zahraničí zamířila do prodeje krátce poté. Čeští zákazníci si museli na oficiální podporu chvíli počkat, prodej ale startuje dnes.

V nabídce je celkem dvanáct odstínů vždy v třech variantách, tedy klasického laku, laku s gelovým efektem a profesionální odběratelé mohou získat i variantu pro použití pod lampami. Spojení se značkou Xbox se skrývá především v názvech laků, které se inspirují různými herními prvky. Světle růžový odstín tak nese název Achievement Unlocked, tmavější fialovou najdete pod označením N00Berry a třeba ikonická xboxová zelená, byť ve výrazně světlejší verzi, je známa jako The Pass is Always Greener (zřejmě v narážce na předplatné Game Pass a rčení o trávě u sousedů). Klasické laky stojí 290 korun, gelové varianty 360.

„Letošní jarní kolekce má jeden cíl. Propojit dva zdánlivě oddělené světy. Přenést nekonečné možnosti a pestrost světa videoher do našeho všedního života. Dodat mu šťávu a podpořit naši hravost i nápaditost,“ představuje kampaň výrobce kosmetiky.

K laku na nehty kosmetický předmět pro Halo? Zatím jen chaos a polepy do Forzy
i Zdroj: Hrej.cz

K laku na nehty kosmetický předmět pro Halo? Zatím jen chaos a polepy do Forzy

Před měsícem oznámila kosmetická společnost OPI spolupráci s Microsoftem, v rámci které měla vzniknout řada laku na nehty…

7. 2. 2022 16:04

V zahraničí byly spolu s lahvičkami distribuovány i kódy pro zpřístupnění speciálních odměn ve Forza Horizon 5 a Halo Infinite. V případě české distribuce bohužel nemáme žádné informace o tom, že by platila podobná nabídka.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama