Call of Duty odkládá druhou sezónu. Vývojáři chtějí zapracovat na opravě hry
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty Novinka Call of Duty odkládá druhou sezónu. Vývojáři chtějí zapracovat na opravě hry

Call of Duty odkládá druhou sezónu. Vývojáři chtějí zapracovat na opravě hry

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 1. 2022 15:05

Ne vše v Activisionu jde podle plánu. I když nyní celý herní průmysl řeší masivní akvizici tohoto studia ze strany Microsoftu, týmy pracující na Call of Duty mají plné ruce práce. Hráči si i více jak měsíc po vydání expanze Pacific do režimu Warzone stěžují na problémy ve hře. Vývojáři se za problémy již jednou omlouvali a nyní rovnou odkládají vydání druhé sezóny.

Reklama

  • Warzone i Vanguard si musí na druhou sezónu počkat o pár dní déle
  • Spuštěna bude až 14. února
  • Vývojáři si chtějí dát čas na opravu hry a balanc zbraní

Původně se hráči populární střílečky měli další sezóny dočkat 2. února, početné stížnosti ale nakonec odsouvají vydání až na Valentýn. „Vnímáme vaší frustraci. Do dnešního dne jsme vydali několik aktualizací, ale je jich potřeba mnohem více. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli přeložit vydání druhé sezóny do Warzone Pacific i Vanguardu na 14. února. Čas navíc zužitkujeme k vydání aktualizací, včetně optimalizace hratelnosti, balancování hry a opravě chyb a bugů,“ píší vývojáři na oficiálních stránkách.

V další části se studio dušuje, že hráči uslyší o stavu hry častěji, a to i díky neustálému soustředění na zlepšování herního zážitku a otevřenějšímu přístupu k herní komunitě. Activisionu se za takové pokání nelze divit – přímá konkurence EA/DICE se svým Battlefieldem s hráči prakticky nekomunikuje, hra neustále ztrácí hráče a studio je za svůj přístup ostře kritizováno. Call of Duty navíc nyní stále trápí technické potíže - v minulých dnech se vývojáři už jednou za stav hry omlouvali a přislíbili nápravu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama