Letošní Call of Duty může vyjít v říjnu, za posunem mají stát nízké prodeje Vanguardu, tvrdí insider
i Zdroj: Hrej.cz
Call of Duty: Vanguard Novinka Letošní Call of Duty může vyjít v říjnu, za posunem mají stát nízké prodeje Vanguardu, tvrdí insider

Letošní Call of Duty může vyjít v říjnu, za posunem mají stát nízké prodeje Vanguardu, tvrdí insider

Radek Raudenský

Radek Raudenský

17. 1. 2022 13:57

Současné pokračování Call of Duty sice trápí problémy, Activision ale pochopitelně musí pracovat i na dalších pokračováních. O tom, že pracuje na dalším dílu jsme věděli už před vydáním Vanguardu. Pravidelně o tom informuje insider Tom Henderson, který už s velkou jistotou tvrdí, že letošní díl bude pokračováním rebootu série Modern Warfare.

Reklama

  • Letošní Call of Duty, které má být pokračováním Modern Warfare, může vyjít dříve
  • Tvrdí to insider Tom Henderson, důvodem mají být nízké prodeje Vanguardu

Nově přináší další informace, které je nutné brát s rezervou. Dle jeho zdrojů bude Modern Warfare II odhaleno v létě, avšak nejspíše dříve, než tomu bylo u Vanguardu či Black Ops Cold War, které byly v obou případech oficiálně představeny v srpnu. 

Tyto změny mají údajně dva na sebe navazující důvody – letošní Call of Duty by mělo vyjít už v říjnu, tedy o měsíc dříve, než jsme zvyklí, za čímž stojí „slabé prodeje Vanguardu“. Na vše má opět navazovat velká aktualizace do Warzone. 

Naposledy se Activision rozhodl posunout datum vydání Call of Duty na říjen v roce 2018 – tehdy se vedení chtělo vyvarovat velice silnému soupeři ve formě Red Dead Redemption 2, letos by za tím mohla stát snaha o poskytnutí více času na rozmyšlenou a možné slevy před Vánoci. Faktem je, že o slabých prodejích Vanguard neslyšíme poprvé, první náznaky přišly už v listopadu, kdy prodejci z Velké Británie hlásili až o 40 % slabší prodeje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama