Bylo představeno nové Saints Row. Reboot vyjde začátkem příštího roku, k dispozici je gameplay ukázka
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bylo představeno nové Saints Row. Reboot vyjde začátkem příštího roku, k dispozici je gameplay ukázka

Bylo představeno nové Saints Row. Reboot vyjde začátkem příštího roku, k dispozici je gameplay ukázka

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

25. 8. 2021 20:40 1

Akce Opening Night Live snad ani nemohla odstartovat lépe. Geoff Keighley odpálil úvod ve spolupráci se studiem Volition a vydavatelstvím Deep Silver, došlo totiž na oznámení rebootu Saints Row.

Reklama

  • Bylo oznámeno nové Saints Row
  • Hra se odehrává na americkém jihozápadě, centrem je fiktivní městečko Santo Ileso
  • Hra vyjde 25. února 2022
  • K dispozici je filmově laděný trailer a krátká gameplay ukázka

Bez číslovky, bez podtitulu, zkrátka Saints Row, tedy reboot jak se patří. Příběh se točí kolem čtyř hlavních postav, představitelka paní šéfové se po filmové ukázce objevila přímo na pódiu, aby o hře krátce promluvila. Co nás tedy čeká?

Dění se odehrává na americkém jihozápadě, z větší části je zasazen do fiktivního městečka Santo Ileso, které je známo jako skvělé útočiště pro každého gaunera z povolání. Autoři slibují rozlehlou mapu, město se skládá z rozmanitých čtvrtí. Hráči by ale měli dávat pozor, kam strkají nos, mohli by totiž vpadnout do náruče jednomu ze tří konkurenčních gangů.

Nové Saints Row naštěstí podporuje kooperaci, na válku gangů tedy nebudete sami. Těšit se můžete na šílené káry, ještě šílenější zbraně nebo třeba wingsuit. A k tomu také široké možnosti úpravy postavy a členů vlastního gangu, chybět by neměl ani tuning. Další informace by se měly objevit v následujících dnech. 

Zmíněný rozhovor dokoukejte až do konce, následuje totiž kraťoučká ukázka přímo ze hry. Saints Row vyjde 25. února příštího roku na konzolích současné i minulé generace a na PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama