Bus Simulator 18 bude mít multiplayer
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bus Simulator 18 bude mít multiplayer

Bus Simulator 18 bude mít multiplayer

David Plecháček

David Plecháček

1. 6. 2018 13:23 8
Reklama

Možná, že pro někoho jsou simulátory stále bizarním odvětvím herního průmyslu, ale jejich rostoucí popularita a počet ukazuje, že poptávka stále existuje. Podívejte se, kam se dostali například čeští SCS Software, ale samozřejmě je příkladů mnohem více. Když už mluvíme o pražském pankráckém studiu, i ono se muselo vypracovat ve špičku v oboru. Třeba přes autobusy.

Nedávno jsme Bus Driver oživili v našem vysílání Retro Hrajte s námi, ale ačkoliv se pro SCS jednalo o výjimku, ostatní vytvářeli autobusové simulátory dlouho před tím i dlouho potom. Bus Simulator 18 tak není žádnou nečekanou novinkou. Problém je, že i když se jedná o každoroční sérii, novinek, kromě klasických vylepšení grafiky a věcí okolo, příliš není. Jenže letošní ročník chystá kooperativní multiplayer.

Bus Simulator 18 už vychází příští měsíc, ale multiplayer je velkým překvapením. Otázkou však je, k čemu vlastně bude – ano, zaplnit fiktivní město reálnými hráči na pravidelných linkách zní krásně, ale čtyři přátelé se velice rychle rozutečou do jiných ulic a reálně na sebe narazí jen málo kdy. Vývojáři ale říkají, že to není jen o vzájemném potkávání se, ale také o možnosti svést se s ostatními na jedné lince nebo si linky vzájemně v průběhu jízdy vyměnit.

Novinka vychází v průběhu E3, přesně 13. června. Pokud si hru ale chcete pořídit, nespleťte si jej s Bus Driver Simulator 2018, který už vyšel. Doufejme ale, že si novinka na Steamu vyslouží trochu lepší hodnocení, než její konkurent.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama