Bulánci ukazují první gameplay video. Čekání si navíc můžeme zkrátit dvěma básněmi od Tomáše Hanáka
i Zdroj: SleepTeam
Bulánci Novinka Bulánci ukazují první gameplay video. Čekání si navíc můžeme zkrátit dvěma básněmi od Tomáše Hanáka

Bulánci ukazují první gameplay video. Čekání si navíc můžeme zkrátit dvěma básněmi od Tomáše Hanáka

Radek Raudenský

Radek Raudenský

2. 5. 2022 19:15 4

Poslední dobou zažil český herní průmysl opravdu velký návrat do minulosti. Na jedné straně jsme se dočkali oživení série Polda s vydáním nového dílu, na straně druhé studio SleepTeam zakončilo extrémně úspěšnou kampaň na tvorbu nových Bulánků. A zatímco Polda 7 si své vydání už odbyl, Bulánci se teprve začínají odhalovat.

Reklama

  • SleepTeam vydává gameplay video z Bulánků
  • Čekání zkracuje i dvěma básněmi od Tomáše Hanáka

Studio dnes zveřejnilo první záběry, které ukazují, jak bude fungovat hratelnost. Pro ty, kteří si Bulánky zahráli na školních počítačích, se skutečně nic nemění. Hra stále probíhá na nám známých mapách, přičemž ozbrojené polštáře se pohybují pouze po kolmicích. Hlavní úkol – zabít všechny.

V traileru byla ukázána i novinka, kterou vývojáři předesílali, a to je zničitelné prostředí. Houbový domeček, který se z původní mapy přemístil, se po zásahu lehce rozsype. Grafika je plně 3D a zaujme i soundtrack, který ve videu celou dobu běží na pozadí.

Pokud jste na Bulánky natěšení, ještě pár měsíců si musíte počkat. Mezitím si můžete přečíst například nejčastěji pokládané otázky na webu Bulánků nebo si poslechnout dvě tematické básně, které vytvořil a recituje Tomáš Hanák.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama