Build bety Battlefieldu údajně nebyl tak starý, jak tvrdilo DICE. Studio se podle všeho potýká s problémy
i Zdroj: Hrej.cz
Battlefield 2042 Novinka Build bety Battlefieldu údajně nebyl tak starý, jak tvrdilo DICE. Studio se podle všeho potýká s problémy

Build bety Battlefieldu údajně nebyl tak starý, jak tvrdilo DICE. Studio se podle všeho potýká s problémy

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 10. 2021 08:52

Battlefield 2042 má za sebou otevřený betatest, který zřejmě nedopadl dle představ EA a studia DICE. V oficiálním vyjádření byli hráči upozorněni, že se jedná o několik měsíců starý build, podle posledních spekulací tomu tak ale být nemusí.

Reklama

  • Build bety Battlefieldu podle insidera pochází z první poloviny září
  • Nedá se tedy říct, že byl několik měsíců starý, jak tvrdili vývojáři
  • Vývoj se prý potýká s problémy, zaměstnanci se bojí o svá místa

Hráči kritikou nešetřili, krom problémů s připojením a dalších technických nedostatků jim vadily i designové prvky, například nepřehledné bojiště, chování umělé inteligence a další věci. Komunitní manažer Adam Freeman argumentoval, že je betaverze už několik měsíců stará, čímž chtěl zřejmě omluvit veškeré nedostatky. Insider Tom Henderson nicméně naznačuje, že by pravda mohla být trochu jinde.

Hráči si stěžují na problémy v betě chystaného Battlefieldu, vývojáři pracují na opravách
i Zdroj: Hrej.cz

Hráči si stěžují na problémy v betě chystaného Battlefieldu, vývojáři pracují na opravách

Velký betatest blížícího se Battlefieldu už je v plném proudu, od dnešního dne se hra otevírá úplně všem, naskočit tedy…

8. 10. 2021 09:06
3

Podle něj jde ve skutečnosti o build z první poloviny září, tedy zhruba z doby, kdy se měl betatest původně uskutečnit. Vlivem odkladu se sice posunulo i testování, vývojáři však už na tuto verzi nesáhli. Dle Hendersona ale určitě nelze tvrdit, že šlo o několik měsíců starý build.

Navíc se zdá, že DICE momentálně netrápí pouze potíže vyplývající z betatestu. Henderson totiž navíc poukázal na problém s managementem, vedení studia údajně ignoruje kritiku a nepodporuje kreativitu. Někteří zaměstnanci se prý dokonce bojí o svá místa. 

Henderson sice patří mezi ověřené informační kanály, i tak je ale na místě brát tyto detaily s velkou rezervou. Stále platí, že nový Battlefield vyjde 19. října. Pokud jste betu nestihli, můžete si přečíst dojmy, které pro vás shrnul Radek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama