Bratři se vrací. V bezplatné nabídce obchodu Epic Games Store příští týden přistane hra od autora It Takes Two
i Zdroj: Hrej.cz
Brothers: A Tale of Two Sons Novinka Bratři se vrací. V bezplatné nabídce obchodu Epic Games Store příští týden přistane hra od autora It Takes Two

Bratři se vrací. V bezplatné nabídce obchodu Epic Games Store příští týden přistane hra od autora It Takes Two

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

11. 2. 2022 09:30

Společnost Epic Games naznačila, že hodlá i nadále pokračovat v rozdávání her. A svůj slib také plní. Další titul nechá vzpomenout na začátky Josefa Farese, který se prostřednictvím své tvorby nesmazatelně zapsal do srdcí mnoha hráčů.

Reklama

  • Epic Games Store brzy nabídne Brothers - A Tale of Two Sons
  • Hra se zpřístupní 17. února

Brothers - A Tale of Two Sons vypráví příběh o sourozencích, kteří se vydávají do světa, aby našli lék pro nemocného otce. Na základě posledních her od Farese možná předpokládáte, že je i tento zážitek založený na kooperaci dvou hráčů, tak tomu ale není. Spolupráce je sice naprosto klíčová, oba protagonisty ovšem ovládá jeden člověk. Tento koncept jen potvrzuje, že Fares skutečně patří mezi výjimečné herní designéry.

Hra se zpřístupní 17. února. Do té doby si můžete vyzvednout malovaný survival Windbound. Zde si naopak vystačíte pouze s jednou postavou, Kara musí sama bojovat o přežití na záhadném ostrově, kde se to jen hemží jedovatými hady a přerostlými písečnými červy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama