Boundary bude k dispozici během Steam Next Fest
i Zdroj: Hrej.cz
Boundary Novinka Boundary bude k dispozici během Steam Next Fest

Boundary bude k dispozici během Steam Next Fest

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 2. 2022 17:20 1

Tradiční čas velkých stříleček přichází až ke konci roku – v minulém roce jsme se dočkali jak nového dílu Call of Duty, tak Battlefieldu. Dle spekulací se letos nového vydání dočká pouze projekt studia Activision, před námi se ale rýsuje další adept zaměřený na akční střílení, projekt Boundary.

Reklama

  • Boundary se chystá na Steam Next Fest
  • Akční střílečka nabídne vlastní demoverzi k vyzkoušení

Akční first-person střílečka se od ostatních odlišuje svým zasazením ve vesmíru, s čímž se pochopitelně pojí nulová gravitace. Hráči tak musí přemýšlet ve více rozměrech a na více rovinách, Vývojáři navíc dodávají i různé speciální vybavení jako jsou štíty nebo přitahovací háky, a velice unikátní prostředí vesmírných stanic. 

Studio Skystone Games ale přinese možnost si hru vyzkoušet ještě před blíže neurčeným vydáním. Boundary totiž dostane svou vlastní demoverzi v rámci Steam Next Fest, přístupná by měla být už od dnešních 19:00. Pokud tedy máte chuť na kreativnější střílení, může se jednat o jednu ze zajímavých možností.

Dnes večer začíná další festival demoverzí na Steamu
i Zdroj: Hrej.cz

Dnes večer začíná další festival demoverzí na Steamu

Pakliže po zkouškovém či na začátku roku ještě nemáte tolik starostí, možná nemáte po stránce her do čeho píchnout. Naštěstí…

21. 2. 2022 16:40

Steam Next Fest ale nabídne mnohem více obsahu - platforma opět slibuje stovky demoverzí napříč nezávislými vývojáři všech žánrů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama