Boundary v dalších gameplay záběrech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Boundary v dalších gameplay záběrech

Boundary v dalších gameplay záběrech

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 10. 2020 12:39
Reklama

Pokud by vám letos akčních stříleček nestačilo, na vydání se stále chystá vesmírná FPS Boundary. Ta bere vesmírné střílení opravdu doslovně. Hraní Boundary totiž vypadá jako kdybyste vzali Call of Duty a vypálili jej na vesmírnou stanici, kde by se spory trochu… vyostřily.

IGN dostalo možnost vydat šest minut gameplay záběrů, které se soustředí na vysvětlení herních mechanismů i ukázku toho, jak funguje nulová gravitace. Prozatím vypadá gunplay i animace velmi solidně, ve hře na nás čeká i spousta režimů a různých map.

Samozřejmě je ale největším tahákem stav bez tíže. Skrze nekončící prostor nás bude pohánět „jetpack“, který postavě umožní nijak neomezený pohyb, horizontálně i vertikálně. Náš operátor se může různě otáčet a nulovou gravitaci využívat ve svůj prospěch.

Dostalo se i na úpravu zbraní nebo použití gadgetů. Úprava vybavení je velmi podobná novému Call of Duty, přičemž různí operátoři by nám měli dovolit používat různorodé schopnosti – zvětšené poškození, použití balistického štítu nebo háku, se kterým se můžeme přitáhnout k překážkám na mapě.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama