Bohatý trailer ukazuje řadu prvků Hogwarts Legacy. Podívejte se na vytváření postavy nebo mrzimorskou místnost
i Zdroj: Avalanche Software / Hogwarts Legacy press kit
Hogwarts Legacy Novinka Bohatý trailer ukazuje řadu prvků Hogwarts Legacy. Podívejte se na vytváření postavy nebo mrzimorskou místnost

Bohatý trailer ukazuje řadu prvků Hogwarts Legacy. Podívejte se na vytváření postavy nebo mrzimorskou místnost

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

12. 11. 2022 08:43

Studio Avalanche Software zveřejnilo velmi podrobný gameplay trailer chystané potterovské akce Hogwarts Legacy. Více než třičtvrtěhodinové video ukazuje vytváření postavy, procházku mrzimorskou společenskou místností, dynamickou změnu dne a noci nebo spoustu akce.

Reklama

  • Další trailer ukazuje podrobnosti o hratelnosti Hogwarts Legacy
  • Představuje tvorbu postavy nebo mrzimorskou společenskou místnost

Editor postav bude mimořádně podrobný. Samozřejmě je nutné počítat s tím, že je hra zasazena do 19. století, a tomu odpovídá i nabídka módy a doplňků. Při vytváření ale samozřejmě lze detailně upravovat rysy obličeje, texturu kůže, pihy, výšku hlasu a další drobnosti. Na druhou stranu je už teď jasné, že i z tohoto editoru může vzejít pořádně ošklivá obluda.

Trailer také připomíná, že se můžete stát součástí kterékoliv ze čtyř bradavických kolejí, a procházet se po jejich společenských místnostech. Obzvláště zajímavé to bude u často přehlíženého Mrzimoru, který se v knižní předloze ani filmových adaptacích zatím nikdy neobjevil. Mrzimorská společenská místnost je dobře osvětlená, plná zeleně, s efektními balkony.

Kromě společenských místností hra obsahuje kompletně vymodelované Bradavice s tajemnými zákoutími i ikonickými místy. Tvůrci v tomto ohledu obzvláště vyzývají hráče k průzkumu a maximálnímu využití herní mapy. Trailer vedle toho ukazuje fungování vedlejších úkolů a naznačuje, že se setkáme i s dobře známými postavami. Příběh Hogwarts Legacy se sice odehrává stovky let před tím, než se narodil Harry Potter. Bradavičtí duchové jsou ale často ještě mnohem starší, například Protiva (známý jen čtenářům knih).

Další části se věnují akci, průzkumu světa za hranicemi školy nebo kouzelnickým soubojům s kombinací kouzel a kleteb. Autoři doplňují, že se ve hře objeví i zájmové kroužky nad rámec klasické bradavické výuky, kadeřnictví v Prasinkách, varianty kouzel a tak dále. Na vlastní kouzelnickou kůži se o tom budeme moct přesvědčit 10. února příštího roku na PC, Xboxu a PlayStationu. Brzy se také dozvíme datum vydání na Switchi.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama